Bademgzlm Kızlar öncelikle rabbim isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguları inş🙏🏻bugün bebeğimin cinsiyeti belli oldu gibi kız hamileliği ve erkek hamileliği yaşayan biri olarak aşermenin tatlının tuzlunun bulantının cinsiyetle alaksı yokmuş gerçekten 😉
Bhr123 Bademgzlm ne güzel duygudur gözünüz aydın benimde bir kızım var 4 yaşnda ikinci daha 9 haftalık rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahh💗💗💗
Bademgzlm Bhr123 amin inş hala şaşkınım tuhaf değişik bi duygu 😍rabbim isteyen herkese nasip eylesin inş🙏🏻
Bademgzlm Bhr123 @nazlihazer @Tuti kızlar buarada dediğim gibi belirtiler cinsiyeti belirlemiyo benim her iki hamileliğimdede bulantım oldu tuzlu turşu ekşi yedim tek kendimce fark olarak şunu hissettim kızımın hamileliğiyle kıyaslayınca ikinci hamilelikte hareketleri daha erken hissedilir derler bunda öyle olmadı aynı ilk hamilelik gibi geç hissettim tek tük kızım kıpır kıpırdı bu biraz daha tembel zaten oğlan bebişler için tembel oluyo geç hareket ediliyor denir genelde biliyorsunuz.bide kızımdan farklı olarak bunda et çok aşerdim ☺😋
Tuti Rabiim saglicakla eline almaya nasip etsin cnm Bnde 9 haftaligim aserme filan yok hiçbişey çok şükür böylede gider ınslh daha yeni diyolar ama olmaz ınslh sabahları mide bulantısı oluyo sadeece