Nuray-61 Merhaba Hamiş anneler 5hafta 5günlük hamıleyım dün ılk defa doktora gıttım doktor düzgün bir kese görüyorum fakat bebiş görünmedi dedi 10gun sonra tekrar gideceğim böyle olan daha sonra gören oldu mu yoksa boş gebelik öi yaşıyorum çok stres yaptım
Mervesoku Nuray-61 stres yapmayın herkesin değişebiliyor bende 5+3 de bebeği gördüm kalp atışını duydum 💕
Meryem345 Bende 7 haftalikken bebek ve kalp atışı gördü doktor acele etmeyin 💝 gebelik belirtileriniz var mı ?
Nuray-61 Karnımda sürekli bir ağrı göğüslerim inanılmaz şişti ve ağrıyor halsizlik aşırı uyku koku hassayeti de var
Nuray-61 2tane oğlum var aslında ama onlara hamıleyken ilk gittiğimizde hemen kalp atışlarını bile duymustuk bu haftalarda vajınal muane yaptı ve kese düzgün bebek yok dedi folık asır verdi yine de
Meryem345 Nuray-61 benimde 2 oğlum var aynı şekilde bende hemen görmüştüm 🫠 ama bunda biraz geç oldu 7. Hafta da gördük endişe etmeyin 🌸
Booksandcats Son adet tarihime göre 8+2ydim ama geç döllenme olmuş 6+4tü bebişi ilk görüp kalp atışını duyduğumuzda o da karnımdan görünmemişti vajinal baktığında görünmüştü kese düzgünse bebiş de vardır mutlaka inşallah güzel haberler alırsın ❤️🙏
Nuray-61 İnş hayırlsı ile bunuda görürüz bazıları yorum yapıyor kız çocuk geç görünüyor diye belki kızımız olur ıns çok istiyorum 🤲🏻