Cansubadur Kızlar gribe yakalandım dün acile gttim gribin başındayım burnum akıyor başıııım acayippp şekilde ağrıyor ağladım gece hüngür hüngür ve sabahın 6sında hastanedeydim. Dr hamileyim diye ne ilaç yazdı ne bişey bi burun spreyi aldım ama ateşim var gibi şuan midemde bulanıyor napmalıyım yardım edin bana lütfenn!! 🌹🤧🤒😭
zynepp Cansubadur şekerden uzak kalın,C Vitamini alın kivi gibi.Bol su için .Ayaklarınızı üşütmeyin.Sebzeye ağırlık verin .
Canlarim Cansubadur bend cokk hastayım gırıbe yakalandım ve her yerim kırık gibi dkr la görüştüm sadece parol veya acilde parol serum tak dedi ıhlamur sıcak su ve limon içtim inşşşlh iyi oluruz cokk gecmiş olsun önerileriniz varsa lütfen yazın
Cansubadur zynepp canım bol su içiyorum meyvemide az önce yedim. İnşllah atlayım hemen yoksa dayanamıyorum alev çıkıyo gözlerimden
Cansubadur Canlarim çok geçmiş olsun bu grip diğer griplerdn çok farklı çevremdeki herkes çok ağır atlattı. Bn nasıl atlatıcam dr bi serum bile yapmadı korktu heralde acildeki dr sadece parol kullan bide okyonus burun spreyi ddi acil dr olduğu için sanırım🤒