Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Koca kafalı bebekler🥺
Catlakkurabiye
Kızlar 38 haftalık hamileyim, bu haftaki kontrolümde doktor bebeğin kafasının olması gerekenden büyük olduğunu ve normal doğumun zor olduğunu söyledi. yüzde altmış sezeryan dedi. Böyle bi durum başına gelen varmı. Bi hafta önden gidiyormuş bebiş. Bilemedim kafam çok karışık
Hafizeipek
Catlakkurabiye
benimki de koca kafalı 😂
Duyguynrky
Catlakkurabiye
yeğenim öyleydi dönmedide sezaryen oldu. Bence normale çok takmayın 9 ay boyunca normal doğum dedim herşeyi yaptım. Kontrole gittim 1.5 cm açılmam vardı sancılarım başlamıştı ama bebeğimin kalp atışları yavaştı kontrole diye gidip ameliyat hanede buldum kendimi. Doktorum bile normal için hazırken sezaryen oldum. Annelik bununla ölçülmüyor. Bebeğinin kafası büyük olduğu için sıkıntılı normal doğurmak mı? Sağlıklı sezaryen mi? Ben sezaryeni tercih ederdim. Kiii inann ben normal doğum diye yırtınan biriyim kafanın karışmasına gerek yok. Şartların uygun değilse (kafa büyükse doğurmaya inat etme derim çünkü şekil bozukluğu olma ihtimali var doğum anında sıkışabilir) hiç zorlama derim. Seçim senin tabi
Shr
Catlakkurabiye
kilosu normal mi peki
pamuk_anne
Catlakkurabiye
canım başka bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim.
Busucan
Catlakkurabiye
Normal yenidoğan baş ölcüsü 35 cm civarıdır benim bebeğim 38 cm doğdu. Kafası ultrasonda hep 3-4 hafta önde gidiyordu ve maalesef bu yüzden kanala giremedi😊 sezeryan doğum yaptım hakkınızda hayırlısı🙏🏼
Catlakkurabiye
Hafizeipek
sizinki kaç haftalık
Hafizeipek
Catlakkurabiye
38 +2 ama kafası 1 hafta önde
Shr
Bende 34.haftada kontrole gittiğimde 2 hafta önde gittiğini kilosu ve kafası haliyle biraZ büyük olduğunu söyledi haftaya tekrar kontrol var tam gününü beklerse benim oğlanda sezeryan mı olur bilmiyorum 🤷🏻♀️
Catlakkurabiye
Shr
Shr
işte bizimde bu hafta karar verecek doktorumuz.
Catlakkurabiye
Duyguynrky
ya tabiki önce sağlık bizim insiyatifimizde olmuyor malesef. Bende normal çok istiyorum ama olmazsa doktorum ne derse onu dinliycem riske atmaya değermi yani.
Catlakkurabiye
Hafizeipek
işte bizimde aynı. Sizedemi sezeryan dedi.
Catlakkurabiye
Shr
3150 kilosu biraz önde dedi
Catlakkurabiye
3150 kilosu biraz önde dedi
Bskrt
Catlakkurabiye
ben 36yken 3500dü kilosu, baş çevresi de 38+3le uyumluydu
Hiç demedi doktorum normal olmaz fln
Çatı muayenesi yaptıktan sonra mı öyle söyledi?
Hafizeipek
Catlakkurabiye
hayır hala normal diyor
Hafizeipek
Catlakkurabiye
42 haftalık normal doğum yapıyolar bebeğin kafası 39 haftalık diye neden sezeryan desin ki
Shr
Catlakkurabiye
aynı durumdayız galiba bende normal Doğuma odaklanmıştım ama sezeryan da olma ihtimali olunca hayırlısı diyorum yapacak bişey yok sezeryan derse sezeryan olacak canım sağlıklı sıhhatli gelsinler de gerisi önemli değil
Catlakkurabiye
Hafizeipek
bizim doktorumuz da yüzde altmış sezeryan dedi ama bu hafta karar vercekmiş üff bilmiyorum yaa
Catlakkurabiye
Hafizeipek
ya işte çok ikna olamadım bende o yüzden. Sonuçta herkes 39 da doğurmuyor
Catlakkurabiye
Shr
tabiki canım kesinlikle. Sağlıkla gelsin kuzucuklar🥰
Hafizeipek
Catlakkurabiye
özel hastane mi canım ?
Hafizeipek
Catlakkurabiye
evet mantıklı değil bence de. Ben sezeryan istememe rağmen kabul etmediler mesela
Catlakkurabiye
Bskrt
çatı muayenesi yapmadı bizim doktorumuz. Yapmıyomuş benden önce doğuram bi arkadaşıma yapmadı. Boyu kısa olanlara yapıyomuş.
Sonraki Sayfa »