Benimminikim Kızlar ilk ogrendigimizden beri sat a göre geri haftası keseyi 6+2 daha yeni gördük ama doktor daha 5 haftalık anca dedi geç döllenme bebek görüldükten sonra haftasını yakalar mi
Buseemm Benimminikim bende su an 7+5 im ama dün kontrolde 6+4 deymis bebek kendini yakalarsa duzelir dedi yoksa sat i öne aliriz dedi
Benimminikim Hiç kimse böyle bir şey yaşamamış sanırım bir benim başıma geldi heralde ay kimse cevap vermiyo
Elifsan12 Merhabalar hiç merak etmeyin ilerleyen zamanlarda SAT değiştirilir geç döllenme olduğu anlaşılınca benimde 15 gün geç döllenme olmuştu değiştirdi doktorumuz gününü 😊
Benimminikim Elifsan12 sadece doğum tarihini etkiliyor değil mi tarihin değişmesi ilk defa yaşıyorum küçük bı kese var ama çok küçük korkutuyor
Elifsan12 Benimminikim evet korkulacak hiç birşey yok merak etmeyin doğum tarihi bı kaç gün değişir o kadar benim bebeğim dogdu 13 günlük ☺️ sağlıkla kucağınıza alın insallah
Mom98 Adeti bir hafta sonrası olarak hesap edicez dediler 12 Mayıs değilde 20 Mayıs olarak baz aldı doktor