Kubranur_sert 16+3 haftalığım bu hafta mide yanmalarım başladı biraz erken gibi geliyor üstelik sabahları ayak ve ellerim şiş kalkıyorum sizde durumlar neler güzel anne adaylarım🌸🥰
Gizem-1009 Kubranur_sert 16+4 bazen çok bunalıma giriyorum sinir tutturuyor daha bulantılar sürüyor bitter inşAllah bebişinizin cinsiyetini öğrendiniz mi
Kardelenlinam Kubranur_sert bu hafta cinsiyet öğrenicez şu balık yağı hapı beni kusturuyor onun dişinda problemimiz yok
Mutlu33 Kubranur_sert Bende 16+4 deyim. Şükür daha bi sorunum olmadı. Şişliğim falanda yok mide yanmasıda yok. Tek şikayetim geçen 3 hafta çok şiddetli baş ağrısı çekmiştim oda geçti elhamdulillah. Cinsiyeti öğrenemedik haftaya kontrolüm var haftaya öğrenmiş olacağız 😊 rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah 🤲🏻
Kubranur_sert Gizem-1009 evet ben fetal dna da öğrendim cinsiyeti ultrasonda göstermedi henüz yarın kontörlük var ozman gösterir diye düşünüyorum kız olacak allahın izniyle 🥰
Gizem-1009 Gizem-1009 sağlıkla kucağınıza alın doktor 10 haftalıkken erkeğe benzetti 13 haftalıken kıza benzetti cuma günü kontrölüm var öğreniriz inşAllah
Kubranur_sert ykaya18 o bende de oldu geçen haftalarda doktoruma sorduğumda normal rahim büyüdükçe olur kaşıntılar demişti içinizi ferah tutun 🌸