Babyybabyyy Kızlar ne sıklıkla makarna yiyorsunuz? Ben bazen böyle yemek yiyince acaba bunun bebeğe ne faydası var diye düşünüyorum😀 birde böyle çok yiyince kendimden kusasım geliyor. Bunun önüne nasıl geçerim ki? 😬
Aylaa123 Babyybabyyy canım istedikçe yiyorum kendimi kısıtlamıyorum hiçbirşeyde zaten tabağa yığılı bir şekilde yemiyorum ben ha canım aşırı makarna çekerse o ayrı ama bu zamana kadar toplasan koca bir tabak makarna yemişimdir onun harici az yiyorum zaten
artikbiranneyim Babyybabyyy makarna yiyeceksem örneğin barilla alıyorum daha besleyici olur diye 😄 bir de salçalı kıymalı kaşarlı filan yapıp besleyici hale getiriyorum bu sekilde vicdanım rahat yiyorum👌🏻😄
5sezeryanim Babyybabyyy onu yerken mutlaka bebeğe yararlı şeyler de ye çünkü makarna nin o kadar yararı olmaz mesela yanında yoğurt ye semiz otu ye çok iyi bebek için folikasit kaynağı ve bağırsağı güzel calistiriyor bende ne yersen midem sisiyordu sabah akşam semizotu yemeğe başladım rahatladım hemde bebeğe kilo aldıran faydalı bişey
Babyybabyyy Aylaa123 bende 1 tabak yedim yoğurtla kusmak istemiyorum ya. Çok yedim diye kusma isteği geliyor
Aylaa123 Babyybabyyy karnınızı hiç bir zaman tam doyurmayın bende çok yiyince kötü oluyorum ama hamilelikle alakalı değil genel benim durumum
mavisevenanne artikbiranneyim salça kullanabiliyor musunuz ben öğrendiğimden beri salça kullanmıyorum. Salça üstünde küf olduğunda alıp atmıştım hemşire sakın o salçayı kullanma ve salça paketli gıdaya giriyor demişti. Herşeyi yazın domatesle halletmeye çalışıyorum ama kışın ne yapıcam bu salça işini bilmiyorum 🤷♀️
Mrvtrk 10 günde 1 yada 2 haftada 1 flan yiyorum. Bende bebeğe ne faydası var diye düşünüp yemiyorum :) doktorum pirinç ye dediği için haftada 2 3 kere ana yemeğin yanında pirinç yapıyorum arada da bulgur.
mavisevenanne 5sezeryanim semiz otunu pişirmeden salatasını yapmak istiyorum çiğ sebze olduğu için ve sulak yerde yani sineklerin çok olduğu yerde yetiştiği için şüpheye düştüm siz tüketiyor musunuz çiğ yoğurtlu şeklide
mucizemgelsin61 5sezeryanim Ayyy evet yarın eşime diyimde semizotu getirsin yoğurtlu çok güzel oluyor
Feykuz Babyybabyyy mesele şuan ateşte pişiyor 🙄🤣🙈🤦 bekliyorum akşam menümüz Makarna 🍝♥️ Yanına birkaç çeşit var ama benim için önemli olan 🍝🤣
mucizemgelsin61 Feykuz Ayyy benim eşim hayatta ağzına sürmezz bende çok severim makarnayı onun yüzünden yapamıyorum neymiş sağlıksızmış sanki tek sağlıksız şey o 🤣
Seray11ay Babyybabyyy uzun zamandır gece yemek yemiyordum. Yatmadan önce akşamdan kalan dolmadan yedim midem kötü oldu sabahına kustum zaten. Ama gece acikmakarimda başladı napicam şimdi😅😒
artikbiranneyim mavisevenanne o kadar titiz davranmıyorum açıkçası😅 biz yazın kayınvalidemin yaptığı salçaları ve sosları tüketiyoruz, küfünü sıyırıp devam ettiğim de çok oldu yani gerçekten dikkat etmiyorum😅 hazır salça ve sos almıyorum zaten evime.
mavisevenanne Ben erişte pilavı yaptım şimdi cevizli üzerine sarımsaklı yoğurt düşünüyorum makarnadan çok erişteye kaymış durumdayım hamilelikte ve kan sulandırsın diye yoğurt sarımsak ikilisi
Feykuz mucizemgelsin61 benim eşimde hergun yese bıkmaz 😬🤣 bulmuşsun benim gibisini her gün farklı çeşit yemekler yeni yeni tarifler deniyorum diyorum tatmin olmuyor paşam 🤣 bende yapıyorum ona bir makarna (soslu yapıyorum ben) ama o sade yemeyi seviyor 🤮 gönlü olsun diye yapıyorum🤣🤣
5sezeryanim mucizemgelsin61 ben sürekli kahvaltıda akşamda yemeklerle yiyorum yada ıspanak gibi yemeğini yapıyorum ama mutlaka hergun yiyorum şükür midemi rahatlatan tek şey oldu ve OMEGA 3dende zenginmis çok faydalı yersen iyi olur
artikbiranneyim mucizemgelsin61 hahah yaparım valla ben makarnayı cok severim her türlüsünü de yapar yediririm😂😂 ama dediğim gibi kaliteli makarna alın içeriği güzel olsun