Pamuk Tüm annelerimizin sağlıklı takip sağlayabilmesi için sadece soruları cevaplayınız lütfen. Aksi olursa yorumlar silinecektir. Birbirinize olan sorularınız için kişinin profiline tıklayarak sağ üstten özel mesaj oluşturabilirsiniz. 🥰
MorKelebek54 Sulerzz sakarya medarda dogum yaptım 29 nisan da. 23 bin odedim. Spinal sezeryan dogum oldum. Normal dogum ile fiyatlari ayniydi. Doktorumun ozel klinigi var hastanenin kendi doktorlari ne kadara yapiyolar tam emin degilim ama ayni fiyat diye duydum. Bi arkadasim yeni dogum yapti o da ayni fiyat odedi
Ergulce İstanbul esenler medipol normal doğum 16 bin indirimli 11550 sezeryan 19 bin uzman doktor fiyatı
Bella332 Ergulce ben bahcelievler medipole gidiyorum 32 bin dediler zorunlu sezaryene. Baya fiyat farkı varmış esenler şubesi ile 😳 Memnunmusunuz acaba doktorunuz kim
Elifdemirozcelik İzmir’de en düşük 25000 fiyatını aldım onun dışında 50 civarı genelde. Doğumum şubatta olacak daha da zamlanacakmış şimdiden sabitleyemiyormuşuz.
Dmlakrbg Sulerzz ankarada özel kliniği olan doktorum 57 bin dedi 55’e anlaştık. Artık hastane 14 bin 🙄
hcr_90 Ankara doktor hastaneyle anlaşmalı prof. 30 bin kendisi istiyor 24 bin Memorial sezeryan olursa normal doğum olursa 16 bin