1bsra Kızlar merhaba bugün 38+1 haftalık oldum fakat doktora gittiğimde ultrasonda bebeğim 36 haftalık gözüküyor 5 gün önce de gitmiştim o zaman da 36 haftalık gözüküyordu hiç kilo almamış 5 günde hala 2900 ve 36 haftalık gözüküyor doktorum minyon bir bebek olduğunu söyledi suyum felan normal olduğu için gelişim geriliği olduğunu düşünmüyor şuan için fakat çok aklımı karıştırdı başına gelen var mı bir sorun olur mu 🙁
Kbrtas 1bsra hiç endişe etme ilk çocuğum da 2 hafta geriden geliyodu, 38. Haftada 2500 kilo doğdu hiç bi sıkıntısı yoktu. Şu an yine hamileyim bu da iki hafta geriden geliyo , sadece minyon bebişin olacak🌺
Melisaaltnblk 1bsra kafanı takma benimde 38. Haftam 1 hafta karın çevresi geride dedi gelişim gereliği değil sadece minyon bebeğin var dedi bende ilk duyunca kafama taktım kafaya takılacak bir durum değil endişe etme dedi doktorum bolca kefir ceviz tüket doğumdan sonra daha kolay kilo alacagını söyledi doktor
Ada44 Benim kızım 39+5 2664 doğmuştu sımdı yaşıtlarından büyük görünüyor ve 8. Aydan sonra maşallah çok güzel toparladı 2. Gebeliğim ıns 37+5 de alacağız muhtemelen 3 kilo olur dedi doktor 35+2 de 2660 kiloydu beklesem 39 a kadar artar yani her bebek her gebelık aynı değil boyu uzun olur sonradan kilo alır takılma hiç kilosuna