Aglarsaanamaglar Güvenilir doktor ve hastane önerir misiniz muayene+doğum ne kadar oluyor izmir özelde doğum yapanlarr
Ozlemmkk Aglarsaanamaglar ben riskli gebelik geçiriyorum acıbadem kent hastanesinde prof.dr. Namık demirde takipliyim muayene ücretleri 4000 tl oldu pahalı ama hocamdan çok memnunum mecburi sezeryan olacağım 62.000 tl doğum ücreti
Lalemmm12 Aglarsaanamaglar 1 ay önce doğum yaptım torbalı özel Medifema da 30 bin sezeryan oldum 30 da normal doğum aynı fiyat doktorum çok iyi İlker hoca
delankrn3558 Aglarsaanamaglar Ekol Kadın Doğum Sadık Sözdinler başından beri takipli hastasıyım muane ücreti 1160 doğum için de 40 bine fiyat sabitleme yaptırdık 36 haftalığım. 30 hafta itibariyle fiyat sabitleme yapılıyomuş ama sadece doğuma gelen 48 binmiş 🙏
Minikfasulyem_1 Faty98 İzmir Ekol Hastanesi İrfan Özeri tavsiye ederim sizede çok anlayışlı her şeyi sabırla anlatan mükemmel bir doktordur kendisi
Serpilmas Faty98 özel tınaztepe hastanesi Aylın barbaros. Ikinci doğumum olcak ilkinde de ona gitmistim çok memnunum
1710an- Faty98 İzmir özel sağlık hastanesine gidiyorum 14+3 haftalığız Dr. Demet hanıma gidiyorum hastaneden ve doktorumdan çok çok memnunum. Gitmenizi Tavsiye ederim
Mrv-ts Faty98 güncel fiyat hakkında bilgi sahibi değilim ancak ocak ayında doğum yaptım Egepolde, Cem Bey idi doktorum tavsiye ederim. Hastane ve ekip olarak başarılı olduklarını düşünüyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊
Seliiiiiiiiin Egepole gidiyorum Ümit hanıma ama doğum ücreti ne kadar bilmiyorum. Perşembe gideceğim soracağım ama doğumun yıl başından sonra olacak nasipse yani fiyat herturli değişecektir
Aglarsaanamaglar Seliiiiiiiiin egepolü dün aramıştım fiyat için dönüş yapmadılar daha siz öğrenirseniz bana da söyler misinizz
-momm Lalemmm12 bende orda takipliyim doktorum Emrah bey doğum sürecin nasıldı hemşireler olsun hastane olsun memnun kaldın mı
Seliiiiiiiiin Merviis aa çok sevindim. Kaç haftaliksiniz memnun musunuz unit hanımdan Biz daha yolun çok başındayız 11+1im 2 kez gittim ama ısındım umit hanıma
Merviis Seliiiiiiiiin 14+2 bende henüz 2 kere gittim ay sonu 3. Gidişim olucak ilk Tınaztepe Aylin hanıma gittim tavrından hoşlanmadım sevemedim sonra ümit hanımı buldum şuanlık çok memnunum güleryüzlü herşeyi anlatıyor bilgi veriyor inşallah böyle gider ☺️
Seliiiiiiiiin Merviis merhabalar nasılsınız umarım bebişiniz ve sizin sağlığınız yerindedir🙏❤️ Sizinle aynı doktora gidiyorduk, burda tanışmıştık. Hala devam mı Ümit hocayla neler yapıyorsunuz Detaylı ultrasona girdiniz mi
Seliiiiiiiiin Aglarsaanamaglar egepolde ikili tarama testi 500 tl Şu an guncel dogum 45.000 tl olduğunu söylediler
Merviis Seliiiiiiiiin evet bende çok sevindim 🥰 ben fetal DNA’yı tercih ettim ikili taramadan daha doğru sonuç verdiği için 30 temmuzda yaptırdık henüz sonuçları bekliyoruz
Yenianne6161 Aglarsaanamaglar 40 bin tl su an Lik fotoğraf çekimi ve doğum sonrası 1 ay kontroller ücretsiz ben orda doğum yapmayı düşünüyorum doktorum sadık bey çok tatlı ve bilgili bi hocadır
Seliiiiiiiiin Merviis fiyeti neydi peki egepole yaptırdınız onu değil mi Bende bu perşembe gideceğim bakalim
Merviis Seliiiiiiiiin yok egepol çok yüksek fiyat verdi 32 bin mi ne demişlerdi ama ümit hanım yapan kliniklerin broşürünü vermişti ayrıca bende araştırdım natera da yaptırdım 12.400 e genelde de o tercih ediliyormuş
Aglarsaanamaglar delankrn3558 36 haftaya kadar kaç kez muayene oldunuz acaba bende hem muayene hem doğum düşünüyorum da
ezooezz delankrn3558 ben de sadık beye takipliyim başından beri henüz doğum konuşmadık ama 28+4 deyiz. Bir hafta sonra randevum fiyatlar artmış mıdır bilginiz var mı acaba?
Seliiiiiiiiin Merviis ayy çok teşekkür ederim bu bilgiler için çok sağ olun Aslında günlerdir burda yazıyorum ama pek ilgilenen olmadı Çok sağ olun 🙏
delankrn3558 Merviis Bu 12 bin dediğiniz yer neresi? Bu kadar ucuz ilk defa duydum da yerini merak ettim ben şok araştırdım 40’dan aşağı bulamadım
alaraboz35 Merviis natera dediğiniz özel hastane mi 12 bin çok uygun bir fiyat memnun kaldiysaniz bende hastane ile gorusmek isterim. Birde bu fiyati ne zaman odemistiniz acaba
Merviis Seliiiiiiiiin yaaa ne demek rica ederim 🥰yüksek ihtimal bu gittiğinde senden de ikili tarama mı fetal mi karar vermeni isteyeceklerdir ikili tarama testinden fiyat almadım ama 7-8 vardır diye düşünmüştüm sen istersen ondan da fiyat al sonra direk karşılaştırma yapabilirsin
Merviis delankrn3558 fetal DNA’yı soruyorsunuz değil mi natera da panorama olan testi yaptırdım genelde de bu tercih ediliyormuş