Gulsumee Düşük tehlikesi için verilen progestan ilaç vajinal yolla kullanıyorum daha etkili diyorlar ama ağız yoluyla da içsem bir sıkıntı olur mu üşeniyorum artık kızlar
dem34 Gulsumee ağız yoluyla mide bulantısı halsizlik yapıyormuş en iyisi bence fitil olarak ben fitil olarak kullandım
Femay Gulsumee ben ağız yoluyla almıştım. Zaten riskli bir gebelik olduğu için sürekli halsizdim ilaca bağlamadım hiç.
mervemurat16 Gulsumee iki türlü kullanımı mevcut doktor nasıl derse o şekilde kullanabilirsin ağızdan alınca çok baş dönmesi yapıyor ama
kbratavn dem34 beb ağız yoluyla kullandim ilk zamanlar. Cok halsizlik ve uyku yapiyo kafami kaldiramiyodum
Aslaninannesi_ Ben iki gün ağız yoluyla aldım risk durumum azalmadı kasılmalarım devam edince doktor fitile dön aşağıdan al dedi suan daha rahatım
Sclozdgru Gulsumee bence fitil daha etkili ilaç yağlı bi ilaç ağız yoluyla mide bulantısı yapabilir ben fitil olarak kullandım hep
Civciv53 Gulsumee ben içince baş dönmesi uyku ve halsizlik yapıyor. Bütün gün dünyam dönüyordu sanki vertigo olmuşum gibi o yüzden fitil şeklinde alıyorum
Yasmncm Gulsumee çok etkiliyo yutunca şiddetli baş dönmesi yaptı ben de ayağa kalkamadım tuvalete tutunarak gittim o derece vajinal kullanınca bı yan etkisini gormedim
Bsk_cb Gulsumee benimde vardı düşük riskim hep ağızdan aldım gece uyumadan önce iç dedi bu yan etki olmadı hiç bende
Qnl Gulsumee ben hep ağız yoluyla içtim diğer türlü korktum yapamadım ki 7 ay günde 3 kere içerdim baş dönmesi sersemlik yapıyor