mhrmom Merhaba hanımlar 1. Ve 2. Çocukta kaç ayda hamile kaldınız? Benim pcosum var ilki ilk ayda oldu ikincisi geç mi olur bu durumu yaşayan var mı?
Htchma1 mhrmom benimde ilk ilk ayda oldu ikincisi için belki geç olur umuduyla kızım daha iki yaşına girmeden denemeye başladık buda ilk ayda oldu 🤣 olan da bana oldu
Minik1tirtil mhrmom gebe kalmak için yaptığınız bişey var mı ? B kompleks kullanın içerisinde folik olan , selenyum gebe kalmayı kolaylaştırır selemyum takviyesi kullanın. Omega kullanın sonra inşallah Rabbim nasip eder en yakın sürede ❤️
Dilekulgtt mhrmom 6 ay sonra olmustu aklimizda yoktu ozaman. suan planladik ya olmaz iste ikinci hemen 😅
semanur51 mhrmom ilki ilk ayda oldu ikinciyi 4 aydir deniyorz 5. ay olacak sanırım bu ay oldu gibi erken gebeligimde belli belirsz çıktı gunum yarın
Dnzm mhrmom ilki ilk ay oldu 2. İcin 2 aydir deniyoruz bugun yarin belli olur oldu m uolmadimi bende hemen olcak saniyodum yine 😅
Busssx mhrmom İki çocuğum da tek deneme de oldu daha deneme yok benim için yeterli çok şükür araları 30 ay olacak 😅