rbaoz @Esraa77 ben beyaz kullanıyorum çok memnunum sararma olmadı annem siyah kullanıyor ve çok leke belli ediyor
merimiri Esraa77 mutfağınızı bilmiyorum ds ben beyaz kullanıyorum siyah çok tozlanır diye düşünüyorum ondan ziyade beyaz bana daha hoş geliyor ☺️
97-Mucize Esraa77 hadi hayırlısı korkutmak istemem ama biber patlıcan falan közlemeyin özellikle öyle markalar daha çabuk patlıyor. Renk olarak anneme beyaz almıştım çok memnundum evde de kullanırken temizliği belli ediyor toz bez izi belli olmuyordu. Kendim gri kullanıyorum en iyisi gri diye düşünüyorum
Pembesarelle2 Esraa77 Siyah kullanımı çok zor ben siyah kullanıyorum evet şık ama el izide belli oluyor sürekli cam bezi ile silmek durumunda kalıyorum
Silacavdar Esraa77 ben beyaz kullanıyorum ve çok memnunum iyiki beyaz almışım sararma vs olmadı tertemiz bir görüntüsü oluyor
Esraa77 Hepinize çok teşekkür ederim kızlar 🩷🌸beyazda karar kıldım inşallah değişimde sorun yaşamazsam beyazla değiştireceğim
Deletedmom_110 Esraa77 siyah güzel duruyor ama temizliği çok zor günde sayısız kez siliyorum iki haftada bir sprey bitiriyorum
denizleo09 Kesinlikle beyaz alınmalı benim fikrim. Her şeyi siyah almıştım beni temizlik hastası etti tozu ayrı,lekesi ayrı Beyaza döndüm