Sukoo33 Kızlar 21 haftalık hamıleyım ikimci gebeliğim göğüsüm sızlıyor ve sarı sıvı akıyor ilk hamılelıgımde boyle bısey olmamıştı böyle olması normal mi
irmaksenartar Sukoo33 benim de 20. Hafta civarları ara ara gelmeye başlamıştı, dogumdan sonra hemen sütüm bol bol geldi korkmayın cok iyi bisi. Nazar degmesin soylemeyin çok 🧿🙏🏻
Emel_11 Sukoo33 dillendirmeyin sütünüz bol olacak inşallah bende de ilk gebeliğim de olmuştu sütüm doğumdan sonra boldu vezaten akan sıvı süt aslında🌺 sıkmayın gün içinde evde vs sütyen takmayın hem akma yapmaz hemde daha rahat edersiniz😊
K11- Merhaba, bende de çok fazla var sürekli geliyor. Doktoruma bildirdim o çok iyi birşey olduğunu söyledi sütün hemen gelir süt sıkıntısı çekmezsin dedi sadece sıkma akışına bırak dedi. Normalmiş tedirgin olmanıza gerek yok. Çokta dillendirmeyin 😊
2mnnosanne123 K11- ya inş öyledir benimde ilk hamileliğimde yoktu böyle bişey ve sütüm sadce 20 gün oldu sonra kesildi inş bunda dedğinz gbi olur
Sukoo33 irmaksenartar bende soylememe taraftarıyım. Fakat bugun eltim gordu erken dogum rıskı olabılır bence ıyı bısey degıl dedı ve korktum 🥹 aynı durum cogu kısıde varmıs demek cok tesekkur ederım 🌸
Firdooo409 19. Haftadan sonra benden de gelmeye başladı Ucunda kuruyor bende siliyorum istemsiz silince daha çok geliyor şu an 22 haftaya girdim duş aldıktan sonra daha çok gelmeye başladı inşallah çok güzel sütüm olur ya ❤️