Eessra_1 Tarsus devlet Hastanesi’nde ikili test olan hanımlar, yazabilir mi? Doktorum yalnızca 2 dk da ense kalınlığıni söyledi,burun kemiği falan dedi bı değer daha dedi,şuan unuttim ama kisa surede bakti sizdede oyle olmus muydu
Balyanaklikoalam Eessra_1 o kadar oluyor evet bir de kan testi istemiş olmalı kandan da diğer değerlere bakılıyor sonra onun çıktısını alıp doktora tekrar gösteriyorsunuz asıl o grafikte belli oluyor
Eessra_1 Balyanaklikoalam sizde de mi o kadar kısa sürdü canım,birinci kızımda 20 dk sürmüştü ikili test
Balyanaklikoalam Eessra_1 detaylı ultrasonla karıştırmış olabilir misiniz detaylı ultrason uzun sürüyor
Balyanaklikoalam Eessra_1 kayıt yaptırdığınız yerden bilgi işlemden sekteterden alıyorsunuz sonra doktora gösteriyorsunuz
Eessra_1 Birminik1 değişiyor canım ilk tercihim birsen başar hanım,çok iyi ilgileniyor,ama ikili testi Mürsel çağdaş da yaptırdım,birselde sıra bulamayınca 😔çok kısa sürdü 2 dk mi ne? Biirnci bebeğimde bı yirmi dakika olmustu
Eessra_1 Balyanaklikoalam hayır ikili testti çok net hatırlıyorum, ayrıntılı ultrason da yarım saat sürmüştü.
Balyanaklikoalam Eessra_1 benim ikinci olacak ne ilki ne de bu 20 dk sürmedi hoş detaylı bile 7 dk sürdü benim belki bana öyle denk geldi bilemedm.
Eessra_1 Balyanaklikoalam acaba ultrason cihazından kaynaklı olabilir mi 1. Gebeliğimde Van daydim oradaki devlet Hastanesi’nde cihaz kaliteli değildi,burda phililps hatta arkadaşlarimda dedi cihazları kaliteli tarsus’un diye ondan olabilir diye düşünüyorum
Eessra_1 Balyanaklikoalam burda cihazlar iyi olduğundan hızlı baktı doktor verileri söyledi,öyle düşünüyorum