Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Akıntı😓
ceymus7
Serpilataman
jölemsi mi
Serpilataman
ceymus7
evet ben kendi doktoruma gittim sorun olmadığını normal olduğunu söyledi ama herkesin aynı olmuyor sizde bi doktorunıza danışın derim
ceymus7
Mlk0555
yaptırdım lökasit 5,50 çıktı normal dedi doktor..ama bugün iki kez gelince korktum :( Allahtan renksiz ve kokusuz
Mlk0555
ceymus7
ceymus7
korkma canm stres yapma bende en başından beri var Allahın izniyle hiç bişi olmaz😊
ceymus7
Zeytinim
22+4 teyim
ceymus7
Serpilataman
kaç haftalıksınız
Serpilataman
ceymus7
18
Merobebe
Mlk0555
senin ki de jolemsi ve sert mi ? Bide koku da yok
Merobebe
ceymus7
37
Mlk0555
Merobebe
evet mukus gibi geliyo ama sürekli degil koku bendede yok ama benm enfeksiyon oldugu için bu ara daha fazla
ceymus7
Mlk0555
doktora gidicem zAten bugün canım içime korku düştü..erimeyen katı yoğun kıvamlı olunca..Arkadaş 37 haftalığım diyince hele daha da korktum Doğum belirtisi değildir inşAllah..çok korkuyorum sana yazarım doktorum ne derse
ceymus7
Mlk0555
canım mixovül adında 7 adet fitil yazdı
deniz2019
ceymus7
hamileliğimin basından beri war ve herkeste olan bir sey sakin olun 34 e geldim bende Olagan bi durum bu
ceymus7
deniz2019
doktorum 7 fitil verdi bugün..
Ayserhnckn
Vücudunuz şu an onu bilerek üretiyor bebeğe vajinalyoldan mikrop bulaşmaması İçin. Sürekli akıntı şeklinde dışarıya gönderiyor bunda korkulacak bir şey yok hepimizde var. Ama pembelik kırmızılık kahvelik olursa o önemli hemen doktora gidilmeli
« Önceki Sayfa