Melek3675 Kızlar ben elbiseyi giyicem üstüne sabahlık oğluşum da isimli tulumunu giyicek çekim için eşime ne alabilirim beyaz gömlek çok sade durmaz mı😀
huzunluponcik Melek3675 hayır beyaz gömlek disinda başka bir şeyde sırıtır güzel beyaz bir tişört de olabilir ama gömlek daha iyi bence
kuzeymom__ Melek3675 hastane çıkışını çok beğendim sağlıkla giydirirsiniz umarım 🙏💙 Nereden ne kadara yaptırdınız acaba ☺️
huzunluponcik Melek3675 geçen eşime hediye olarak lcw den bu tişört u almıştım çok güzel kumaşı filan çok beğendik çekim yaparsam bunu giydirecek size de fikir olur belki 🙃
Cagla-2434 Beyaz gömlek yada şık polo yaka beyaz tişört olabilir Sade olması daha güzel öbür türlü düğüne gelmiş gibi komik oluyor bazen görüyorum paylaşım yapanlarda sanki adam doğuruyor 🤣🤣
Melek3675 huzunluponcik aaa evet çok güzelmiş az önce geldim lcden hiç görmedim ismi me diye geçiyor internetten bakayım bende
Razismom Melek3675 ayyy hastane çıkışı nerde yaptırdınız acaba çok beğendim.. Güle güle kullansın inşallah 🧿
Sevdabrs Melek3675 ayni tarzda kombinimiz mecbur beyaz gonlek giycek benim esimde:)) baska olmaz cunku kizimda var onada beyaz elbise giydiricem😂