e0d0a0 hamileliğimi daha dün öğrendim silik bir çizgiyle 3 gün gecikmeyle kan testi falan daha vermedim muhtemelen son adet döngüme göre 4 haftalık falan ne zaman doktora gitmeliyim ilk muayene ne zaman olmalı
Nazgrr e0d0a0 2-3 daha bekle sağlık ocağında kan ver zaten araya hafta sonu giriyor hemen doktora gitmek istersen hafta içi de gidersin 1 haftaya keseyi de iyice görmüş olursun
Cigdembiyik e0d0a0 benımde 4 haftalık geçen gün kaşığıma ağrı girmişti diye doktor daha kesemın oluşmadığını söyledi alttan muaneyle bende 2 hafta sonra gidicem sende öyle yap
Nes7616 e0d0a0 adet tarihinize göre bakın işte 6-7 haftalıkken gidin bence gitmişken kalp atışı da duyulur
Nazgrr Cigdembiyik aynen öyle herkeste bir olmuyor heyecanımızdan hemen gitmek istiyoruz sonra kese görünmezse geç döllenme falan olduysa kendimizi strese koyuyoruz.
Cigdembiyik Nazgrr yok kız benım 2. Bebişim bu aşırı ağrım var diye bakmak istediler yoksa kesenın hemen oluşmayacağım biliyorumda işte
merimiri e0d0a0 3 gün gecikmeyle kan testim de öğrendim ben ( evde test yaptıktan sonra) ama kese için 7. Haftada gittim ☺️
Nazgrr Cigdembiyik maşallah sana benim de ilk gebeliğim ☺️ kız aslında doğruladım seni orada geç gitmesi daha iyi
Cigdembiyik Nazgrr ay Allah size bağışlasın çok güzel bi duygu benim ilk bebişim kız bakalım bu ne olucak bekliyorum heyecanla
Busaltun e0d0a0 gittiğinde kalbini duymak istersen 5 bazen 6. Haftada gitmen gerekir.. insan heyecanlanıyor tabii hemen görmek duymak istiyor extra hiç bişey yok. Kimyasal gebelik ya da dış gebelik durumları içinde biraz daha ileri hafta olması daha iyi. 🌸
Nazgrr Cigdembiyik Allah gönlünüze göre hayırlı sağlıklı evlat versin benimde ilk göz nurum erkek olacak🤭😀
TKumsall e0d0a0 benim cizgim çok netti 4te öğrendim bu ikinci 4+5te gittim keseyi gördüm ilkinde 6. Haftada gitmiştim keseyi görmüştüm
Eceunverkanra e0d0a0 Adetim 1 gun geciktiginde idrar testiyle ogrendim kan vermedim cunku strese giriyorum daha onceki hamileliklerimde de oyle olmustu. 6+1 oldugu gun gittim doktora keseyi de bebegi de kalp atisini da gorduk 🧿 siz de 1hafta 10gun beklerseniz eger o zamanlarda goruluyor
e0d0a0 Eceunverkanra dediğiniz gibi bir iki hafta bekleyeyim öyle gideyim gitmişken kalp atışını falan da duymak istiyorum erken gidersem stres yaparım duyamadım diye