Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Muz’un ortasındaki kırmızılık DİKKAT !
Hafizeipek
Minikdunyam
muzun neden faydası yokmuş ya maymunlar neden yiyor o zaman 😂😂😂
Emell
Hafizeipek
viuuuvv maymuna baglamasaydik iyiydi. Acaba maymun mu cikcak benden 3 boyutluda da pek çikindi canim yavrum ondan mi ki? 🤣😂🤔
Minikdunyam
Hafizeipek
maymuna sigara veriyorsun onuda içiyor 😂
Hafizeipek
Emell
kız ne alakası var 😂😂😂 doktor muzun hiç bir faydası yok boşuna yeme demiş arkadaşa ama benim doktorum muzda folik asit var bebeğe kilo aldırır dedi her gün yedim ben muz. Hayatımda ilk defa bir meyvenin faydası olmadığını söyleyen doktor duyuyorum 🐒
Yshlt
Emell
yaaaa yapma 😂😂😂
Emell
Hafizeipek
😁biz de bi kac hafta once kilo alim sorunu yasadik bebise. Oyle cok muz yemiyordum. Dr muz kasar onerdi. Ve sonuc normal gramina ulastik💪 bize yaradi valla
Minikdunyam
Hafizeipek
kuzum valla bende bilmiyorum sonuçta 10 yıl diresek çürütmüş ayrıca meme kanserini yenmiş biri doktorum eminim çok fazla bilgisi vardır yiyecekler hakııında
Edssm
Ben her muz yiyişimde dişlerimin kanını görüyorum muzda acaba kan diye geçiştirdiğim oldu mu ki 🤔😂😂😂
Yshlt
Edssm
benim arkadaşım da kivi de kanama yaşardı alerjin var demekki canım. Diğer konu hakkında yorum yapmak istemiyorum 😆😆
Yshlt
Emell
kaşar mı 😍 iyisinden bulsakta alsak valla ben kaşarı sıcak suyun içinde eritip yemeye bayılıyorum denemediysen dene, olmadı bu gece gece 🤣🤣
Hafizeipek
Emell
aynen canım muz ve kaşar bir de süt ve kaymaklı yoğurt, ceviz aklında olsun 😘
Yshlt
Minikdunyam
çok ilginç ben muz sayesinde bebeğime kilo aldırdım. Şeker oranına birşey diyemem ama potasyum deposu ayrıca lif kaynağı faydasız olduğuna kesinlikle katılmıyorum.
Minikdunyam
Yshlt
şeker oranı yüksek olduğundan olabilir benim şeker yüklemelerim hep yüksek çıktı yeme dedi valla Kadın meme kanserini yenmiş biri eminin sen benden iyi biliyordur her yiyeceği zaten şuan herşeyde folik asit var lif kaynağı 😂 çok duyuyorum bunları
Emell
Yshlt
nasil yapiyorsun yaa? Anlat bi bakalim. Evde 2 paket acilmamis kasarim var. Kocis surekli almaktan bikti stokluyoz artik
Hafizeipek
Yshlt
ben de tahta çöp şişlere geçirip ocağın üstünde eritip yemeye bayılıyorum sen de dene 😍
_seydaa
Yshlt
benim aldığımdada cıktı bütün içi kan gibiydi hatta resmini bile çektim bilen biri varsa sorarım diye. hastalık enjekte ediliyor diye duymuştum o günden sonrada tiskindim meyveyi bile güvenerek yiyemiyoruz artık🙄
Yshlt
_seydaa
canım bazı muzlarda bakterilerde kırmızı renge neden olabiliyormuş ama dikkatli yemek gerek 👍🏻
Edssm
Yshlt
yok alerji değil hamilelikten diş etlerim fena durumda kalkıyor köklerini görüyorum o yüzden muz gibi yumuşak şeyler yerken bile kanama yaşıyorum
Yshlt
Edssm
kalsiyum desteği için konuştun mu doktorunla?
Yshlt
Emell
baya çayın sıcak suyunu bi kaseye koyuyorum dilimlenmiş kaşarları atıyorum içine mis gibi eriyor onu yiyorum hoşuma gidiyor öyle yemek 💕
Edssm
Yshlt
dişlerimin durumunu anlattım ama kalsiyumdan hiç bahsetmedi diş hekimine gittim oda hamile olduğum için sadece gargara verebileceğini söyledi
Yshlt
Edssm
ben osteocare desteği alıyorum tamamen kendim için hamilelikte kemik yapısında, omurilikte kalıcı sorunlar olabiliyormuş diş eti kanaması da dahil. İstersen doktoruna kendin sor bazı gebe arkadaşlara doktorları osteocare isimli desteği önermiş diye bakalım ne diyecek
Emell
Yshlt
enteresan . Bi deneyim.kasari her turlu tuketirim
ebru23
Meli
bende bi taneyi actim oylr cikti ben bolmeden bakmadan hic bisey yemiuorum esim yicekti hemen aldim elinden bilmiuorum ilacida duymustum allajim sen koru ya
ebru23
Deletedmom128
aynen kabiz yaptigi icin tercih etmiyorum artik
Emell
ebru23
yedikten sonra su icersen kabizlik yasamiyorsun canim.gunde minimum 3 tane yiyorum bu sekilde
Edssm
Yshlt
bi söyliyeyim gerçekten büyük sıkıntı oluyor benim için etleri eridi resmen köklerini görüyorum yani ☹️
« Önceki Sayfa
Sonraki Sayfa »