Minikprensesim_ Asya-asel 2 hafta önce yaptırdım . Şerif beye çok memnun kaldım tavsiye ederim . Çok ilgili güler yüzlü ve çok çok rahatlatıcıydı . Kayseri’de de en uygunu orası
Mrvikra Asya-asel merhaba bende 2 ay önce yaptırdım şeref hocaya bende memnun kaldım sadece renkli ultrason kağıdı vermiyor ama telefonuna atıyor ilgili gayet güzel açıklayıcı bakıyor ücreti de 2.500tl ödedim zaten hastanenin başhekimi kendisi
skr0306 Mrvikra Ben de 2022 yılında Şerif hocaya detaylı ultrason çektirmiştim ben de kendisine çok memnun kaldım ben o zaman 600 TL’ye çektirmiştim fiyatı bayağı yükselmiş ama şimdi benim yine tekrardan çektirmem lazım fiyatı ne kadar olduğunu öğrenmek istedim
Asya-asel Teşekkür ediyorum kizlar bende 27 Ağustos ta inşallah randevu aldım yaptıracağım bakalım 22 hafta 4 günlük oluyor bebeğim o zamana 🥹 en uygun kızılay hastanesi diye tercih ettim ama içimde hep şüphe vardı ya kötüyse diye içimi rahatlattıniz
Minikprensesim_ Asya-asel hiç şüphe olmasın inan çok iyi bir doktor şimdiden geçmiş olsun . Güzel sonuçla çıkarsınız insşalah 💐