Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar
Depresif_polyanna
Verilen hormon ilaçlarını kaç haftaya kadar kullandınız arkadaşlar?
Mia35
Depresif_polyanna
gebelikten sonra mı cnm?
petitehatunn
Depresif_polyanna
11+4 üm estrofem crinone jel coraspirin claxene iğneye devam ediyorum hala. 22 sinde randevum var o zaman kesilecek sanırım 12. hafta dolunca.
Cnsmrc
Depresif_polyanna
estrofemi kalp atışı duyar duymaz bıraktırdı doktorum progestan iğne kullanıyordum ama çok fazla ödem yapıyor kalçada o yüzden tablete geçtik birde cirnone jel kullanıyorum 13. Haftaya kadar devam edecekmiş ilaçlar. Şuan 7. Haftadayız
Gorkem
Ben 10. Haftaya kadar sadece estrofem kullandım.. bir daha da hicbir ilaç kullanmadim
Depresif_polyanna
Gorkem
bende progestan prolutex cyclo progynova halen devam ediyo biraktirmadilar da
Depresif_polyanna
Mia35
evet ya benim daha kesilmedi ilaçlar
Gorkem
Mia35
transferden sonra 10. Haftaya kadar işte.. yani kese,kalp atımı falan duyulmuştu.. sonra herşey yolunda olduğu için doktorum bırakırdı.. şuan 37 haftalığız :)) darısı başınıza olsun inşallah..
mervetahmas
Kalp atışı duyulana kadar estrofeme devam ettim. Crinone jel ve coraspirine ise 12. Haftama kadar devam ettim.
Gonul_yazc
Bende devam ediyorum halen estrofem,corasprin,falatro,crıone jel 😊
Depresif_polyanna
Gonul_yazc
kaç haftaliksin
Gonul_yazc
Depresif_polyanna
7+2 haftalığız 😊
Depresif_polyanna
petitehatunn
12.Haftaya girince keserler diye düşünmüştüm bende. Bu salı randevum var bakalim ne diyecekler
Bebek252
petitehatunn
estrofem günde kaç tane verdi
Depresif_polyanna
Gorkem
ayy maşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğin
Mia35
Gorkem
maşallah allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Gorkem
Depresif_polyanna
cok teşekkür ederim.. Hepimizin inşallah 🙏❤
Depresif_polyanna
Gonul_yazc
maşallah ona 😊
Depresif_polyanna
Cnsmrc
progestan hariç göbekten iğne de vuruyorum. Sıkıldım artık biran önce bitse diyodum galiba benim de 13. Haftayı bulacak
Cnsmrc
Depresif_polyanna
sağlıklı olmaları en önemlisi değil mi ? Yoksa bende çok zorlanıyorum artık özellikle jelden dolayı ama bebekler büyüsünler sımsıkı tutunabilsinler de gerisi boş. Sağlıklı gebelikler diliyorum 🤗
Depresif_polyanna
Cnsmrc
evet haklısın en önemlisi o. Bebekler için katlanıyoruz Allah yardimcimiz olsun
Sonraki Sayfa »