EmirAsafMomm Hangisinden kullandınız anneler ikisi de çok güzel diye duydum ama hangisini alayım karar veremedim bebeğime mama vermek istemiyorum emzirmek istiyorum ama sütüm çok yeterli olmuyor doymuyo
GuzelMelegimm EmirAsafMomm bestlak kullanıyorum 20 gündür. Ama dün e bebekten malt içeceği aldım dünden beri maşallah bebeğime mama vermedim tek memeyle doyuyor sanırım o daha çok etkili oldu
Zeynomsu EmirAsafMomm öokça takviye aldım ben. En faydalısının solgar brewst b12 olduğunu düşünüyorum ve galaktago sütü yağlandırıyormuş bunu bilemiyorum ama yalan olmasın. Lakin Brewst güzel . Malt içeceği de süt yapıyor beni ineğe dönüştürüyor resmen ama sürekli içilebilecek bir şey değil. Bildiğin arpa çok kilo aldırır. Ben onu sıkışınca içiyorum
Fatma_ecem4 EmirAsafMomm doğumdan bir iki gün içinde kullanmak gerekir mi bu damlayı on gün sonra üçüncü sezaryenim olcak ve korkuyorum sütüm gelmez diye tane kimyon rezene aldım ama bu damlayida Alaçam receteylemi alınıyor
GuzelMelegimm EmirAsafMomm sütüm var ama çok değil. Elbet olmuştur ama malt içeceği kadar değil. Malt içeceği arpa suyu zaten. Hanımefendi de söylemiş. Evet kilo yapıyor ama çok güzel süt yapıyor sürekli içilmez. Aklınızda bulunsun e bebeğe giderseniz alın azaldıgını hissedince içersiniZ