Nazo77 Sözde küçük bir şehirdeyim böyle bir sıkıntı yaşamam dedim ama kadın doğum için devlette sıra bulamıyorum.Her ay düzenli olarak nasıl gidiyorsunuz sabahtan gidip normal mi sıra bekliyorsunuz?Nedir bunun yolu🙄
SevilAtabey Nazo77 ben genelde randevu çıkmasa da randevu talebi oluşturuyorum. Gün içinde bir kaç kez bakıyorum mesela erken saatler ve akşam saatleri gibi . Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Bolu için özellikle genelde sabah erken saatlerde özellikle pazartesi günleri yeni randevular açılmış oluyor. Tabi 10-15 gün sonraki zaman için açılıyor randevu hemen bir iki gün sonraya randevu iptali olmadıkça randevu bulamazsınız kolay kolay.
myangelson Nazo77 saat tam 10 da sistemde yeni randevu açılıyor ben o şekilde alıyorum. Küçük bir ilcedeyim ben ama merkeze bile randevu görebiliyorum bu şekilde. Siz de tam 10 olduğunda sisteme girin
Hatceninblog Nazo77 her sabah 10 da randevu oluyor 16 gün sonraya ,tam 10 da girmek gerekiyor bende başta bulamıyorum bunu öğrenince bulabiliyorum artık
Booksandcats Ben özelde takipliyim ama bir kere devlete gitmiştim çoğu kişi randevu almadan gelmişti sabah sekizle öğle arası bitiminde sıra veriyorlar demişti bi kadın
Booksandcats Nazo77 yani imkanınız varsa özele gitmek daha mantıklı 965 lira da iyi fiyat vermişler biz 2bin ödüyoruz her muayeneye 🥲
Nazo77 SevilAtabey Günde ne kadar bakıyorum bilmiyorum belki on kez sabah akşam gece🤦🏻♀️Geçende buldum bir hafta sonrasına yarındı randevu doktorun takvim değişikliği sebebiyle iptal oldu.
SevilAtabey Nazo77 bu bi kere benimde başıma gelmişti ilk hamileliğimde sonra sıra almak için gittiğimde doktorum oradaydı. Bende doktorun sekreterine söyleyip sürekli o doktorda takipte olduğumu giriş yaptırmıştım. Eğer birkaç kez aynı doktora giderseniz yani doktorunuzu seçtiyseniz doktorla konuşup randevu alamadığınız durum için giriş yaptırıp yaptıramayacağınızı da sorabilirsiniz. İyi bir doktora denk gelirseniz kabul ediyorlar genelde düzenli takip olması için.
Nazo77 Balyanaklikoalam Bu hesapla gelecek zamları göz önüne alınca rahat 30 bini geçer muayene doğum ücreti vay beee hayata bak
Balyanaklikoalam Nazo77 keşke öyle olsa şu an her ay 1115 ödüyorum ilaçlarla 1600 ü buluyor doğuma daha 4 ay var sadece dogum ücreti 30 bin o da şimdilik ben doğurana kadar kim bilir ne kadar olacak
myangelson Nazo77 bir de randevu talep ederseniz iptal olan randevularin bildirimi geliyor o şekilde de alabilirsiniz ben bir kaç kere göz için öyle randevu almıştım
qusel Sabah 10 da randevu açılıyor ama akşamları ve gece kontrol edin şimdi gidemeyenler mecbur iptal ediyor ya mutlaka düşüyor sisteme 8 den sinra bakiyorum
Seyuba Biz de özele gidiyoruz Tekirdağ da , 2.000 tl yaptılar ücreti , yapacak bir şey yok katlanıcaz
Nazo77 minnakimveben 182yi şimdi aradım 23 Ağustos ileri bir tarih randevu oluşturamadım dedi.Hayırlısı bakalım
Balyanaklikoalam Nazo77 var ama özeldeki doktorun verdiği vitaminleri devlet karşılamıyor çoğu ilacı karşılamıyor hatta mesela bugün imom omega verdi 400 tl fiyatı ona ekstra ücret ödedim