Aylaa123 Umrecam bende öyleyim son bir kaç haftadır limonlu felan dondurma yiyorum sadece onun harici noo 😂
Nazgrr Umrecam hamileliğim başından beri tatlı görmek istemiyorum yediğimde tiksinmiyorum ama artık severek de yemiyorum 😄 Ne gerek vardı da şimdi bunu yedim diyorum😄
Busssx Umrecam Bende aynı oldum 21 haftalık oldum yeni çikolata yedim bir kere çaydan tiksindiğim için diyorum tatlı keyfim de kalmadı ondan yiyemedim galiba 😅
Leylaaa_46 Umrecam Tatli şekerli yiyemiyorum ağzımda çoğalıyor midem bulanıyor . İlk hamileleğim de böyle oldu . İyi çok kg az alıyorsun 😂limonlu eksili şeyler canım istiyor
Booksandcats Gebeliğimin başında öyleydim eşimin iş yerinin yanında pastane var tatlı getirirdi hep midem bulanıyor da diyemezdim beni düşünmüş getirmiş diye de duygulanırdım ağlaya ağlaya yerdim zorla 🙈
myangelson Umrecam genel olarak tatlı istemiyorum bende dün mesela aşırı karpuz istedi canım yedim şimdi görünce midem kalktı 😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️ hep ekşi acı tarzı yemek istiyorum 😅 henüz 8+4 haftaligiz 🥲
Hurim Ben de 10 haftalığım , tatlı ile aram bozuldu hiç istemiyorum, istisna olarak nedenini anlayamadım sadece kuru incir yemek istiyorum sürekli
Deletedmom_115 Umrecam kızımda inanılmaz tatlı yerdim normalde de sevmem zaten ama kızımda çok yedim şimdi oğluma hamileyim hiç sevmiyorum tatlıyı
Mervecimmm Umrecam 8 haftalığım tatlının fikri bile midemi bulandırıyor. Arada dondurma yiyebiliyorum sadece o da sırf soğuk olduğu için.
Lalemmm12 Umrecam son aylarda çok canın çekecek canım ilk günler benim de midem bulandı aşırı Hemde hep ekşi yedim son aylarda tatlıya düşkün oldum
sltn2686 Umrecam benimde öyleydi 3ay bitince geçti , ben kendime şok olmuştum tatlı seven biriydim çikolatadan bir insan nasıl tiksinebilir , sadece dondurma yerdim ,hala eskisi kadar sevemiyorum çok nadir tatlı yerim ben tuzlu çok yiyorum 17 haftlaıgız🌸
Umrecam Ay benim gibi aynı durumda olan ne kadar çok kişiymişiz 😅🙈 henüz 10 haftalığım, cinsiyet belli değil 🙈🫶🏼 Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşAllah
Rukicanga Haftadayım yeni yeni tatlı yiyebiliyorum. Bence büyük bi artı vücüda en zararlı şey şeker sonuçta ve hiç kilo almadım sadece bebiş kilo aldı ☺️☺️