Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Balık ve Kırmızı et yiyemeyenler 😑🐟🐏🐮
Buket48
Arkadaslar iyi aksamlar. Ben balik ve kirmizi et yiyemeyenlerdenim. Ama bebegim icin yemem gerektigini de biliyorum. 13+3 haftaligim. Yakindir doktorumuzun balik yagi yazmasi. Ne yapalirim de bu baligi ve eti yiyebilirim ? Ilacini icmek istemiyorum cunku 😑
Tazeanne12
Buket48
hiçbir et türünü yiyemedim asla geçmiyodu boğazımdan sırf bu yüzden 11 kilo verdim sadece meyve yiyebiliyodum inşallah sen yiyebilirsin canım şuan 5 aylığız tavuk ve balık kesinle yanına bile yaklaşamıyorum kokusu çok ağır geliyor kırmızı et de çok az tüketiyorum
Sezenkarademir
Buket48
yiyemiyorsan zorlama yani beni doktorum öyle dedi. Etin vitaminin yeşil mercimekten alabiliyorsun. Bende yiyemiyorum. Balık vitamini içeren gıdalara bak onlardan tüket ben 22 haftalık hamileyim hala balık yağı kullanmadım bir sıkıntı olmadı yani.
SevgibiR
Buket48
balık ilacı içiyorum ben çok güzel içinde tüm vitamininden var 🤣 başta sevmemiştim bıraktım hatta sonrs baktim icmeyince yorgun ve halsizim içince daha iyi hissediyorum. Balık et de yiyorum ben sadece yumurta
ve tavuk yiyemiyorumm
Betivebigi
Buket48
b12 vitamini doktor tavsiyesiyle başka bir besinle alabiliyor musun sor ben 3 günde bir yiyorum bebek zekasına etki ediyor belki bizim millet bu yüzden böyle ☺️🤦🏻♀️ Herşeyi bilimsel açıklaması var bence 😂😂
Sedef-345
Buket48
balık çok az yiyordum zaten , et hiç yemiyorum normalde de . Balıktan tiksindim. Bende 14+3 üm. Tahıl yemekleriyle idare ediyorum 😂 et hayatta yemem.
Buket48
Tazeanne12
bende senin gibiyim canim. Hamile kalmadan oncede yemiyodum asla. Smdi ise balik gormeye bile dayanamiyorum. Kirmizi et de yalnizca köfte olarak tüketiyorum cok nadir. Ne yapicam bilmiyorum. Doktorun sana balik yagi yazdi mi peki ?
Buket48
Sezenkarademir
o kadar cok mutlu oldum ki suan msjini okuyunca dusundukce icim daraliyodu. Icmek zorundaym saniyodum. Zorla da yenmiyo hic bisey dedigin gibi
Tazeanne12
Buket48
yok canım ben yurtdışında olduğum için burası farklı banada balık yeme dedi çiğ et kesinlikle yemememi söyledi mesala aynı bende sadece köfte yiyordum ondanda bıktım artık.
Buket48
SevgibiR
cok sanslisin. Ben kokusuna bile dayanamiyorum. Ama tavuk yumurtada hic skntim yok.
Buket48
Tazeanne12
nerde yasiyosun canim :)
Hcivelek
Bende öyleyim canım ne et ne balık. Balık yagını sordum doktorum kullan demedi yemeye çalışmalısın dedi. Ama ben cok kötü oluyorum. Eti de sadece sebze yemeklerinde minik minik baharatlı sekilde yemeye calısıyorum.
Buket48
Hcivelek
iste yemeye calismaliyiz da nasil 😂 agzimiza sokabilsek. 😑
Tazeanne12
Buket48
fransa canım. Bi süre yeme hiçbirşeyden ben öyle yaptım yemeye çalıştıkca insan tiksiniyo biraz özle ufak ıfak yemeye çalış 1-2 hafta sonra
enan
Baklagil tüket canim bolca bende öyleyim kinoa falan ye .. bende öyle yapıyorum ayrıca imom verdi doktor omega içerikli vitamin doktoruna sor sende en iyisi oymuş