Bugabebek 12 haftalık gebeyim Çene boyun ve omuzlarımda uzun zmandır gitmeyen sürekli yenilenen sivilcilerim çıkıyor nasıl kurtulabilirim çözümü olan ya da yaşayan var mı🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Evrimnbe Bugabebek Bugabebek bende 10 11 haftada aynı şeyi yaşadım 2 günde boyun çene yanak her yerimde sivilce çıktı üst üste şuan 12deyim lekeleri kaldı cildim bozuldu malesef umarım düzelir sabah akşam yüz yıkama jeliyle yıkayıp nemlendirici sürüyorum
sltn2686 Bugabebek benimde o haftalar aşırı bir sivilcelenmem oldu sadece yüzümü sabunladım nemlendirdim sabah akşam suan düzeldi 17.hafta ,sıkıntı lekeler kalıyo
Nazgrr Boynunuza kadar makyaj yapıyor musunuz ? Omuzlarda kıyafetlerden kaynaklı olabilir . Hamile olmasak yapacak şeyler varda 😐
Uzgnsrt Bende 12. Haftalarda aşırı sivilcelendim çenemin altına şok oluyordum sonra geçti bişey de kalmadi şimdi 23 haftalık hamileyim eski haline döndü bence donemsel oluyor geçer sıkmayın canınızı
Nazgrr Bugabebek benimde alnımda pütürcükler oluştu kullandığım her şey aynı doğum yapana kadar idare edeceğiz
Bugabebek Nazgrr onlar zaten hemen ilk ayımda başladı😒 neyse iki hafta sonra kontrole gideceğim o zaman sorayım
Nazgrr Bugabebek bende doktora hep sorayım diyorum sonra konuşurken bebeğe bakarken heyecandan unutuyorum 😀
Bugabebek Nazgrr huyumuz kurusun biz gebeler hep aynıyız 😂😂 yavrumun telaşına bende hep soracaklarımı unutuyorum neyse şimdiden yazmaya başlayım ben yoksa yine unuturum soracaklarımı😂🧿😂