Aysenur_2022 Gaviskon, süt salatalık su ekmek yemek akla gelebilecek herşeyi denedim mide yanmamı durduramıyorum farklı çözüm önerisi olan var mı
Aslanidikut Aysenur_2022 maden suyu çok iyi geliyor gaviskon fln içmedim hiç resmen miğdemi bulandırıyor .
Barlas_mom Aysenur_2022 ilk gebeliğimde lansor kullanmıştım. Baya iyi gelmişti. Bu sefer de sorucam doktora kullan derse onu kullanmayı düşünüyorum
Simge22 Aysenur_2022 1 tatlı kaşığı tahin ye canım anında kesiyor benimde reflüm var üstüne üstlük kesiyor sende de etkili olur diye düşünüyorum inşallah
Aysenur_2022 Minejjan allah düşman başına vermesin hayatımda bu kadar kötü mide kadar süründüren bişey görmedim 🙈
Demedo Kefir bana çok iyi gelmişti. Gebelik öncesi de mide yanması problemim vardı çok ilaç kullandım ama sadece ertelemiştir. Düzenli kefirle tedavi oldum diyebilirim. Leblebi de çok iyi geliyor yanmaya
Semihaoyku Aysenur_2022 surubunu degistir gaviskon bende işe yaramadı pronata geçtim o iyi geliyo çok yeme migdeni doldrma eğilip kalkma fazla o a yapiyo miğde yanması
brnaksyince Aysenur_2022 en son başıma gaviscon şişesini dikleyerek çare bulmuştum . 2 günde bir şişe bitiyordu . Ama hepsi geçici çözümler maalesef. Soğuk sütü yudum yudum içmekte iyi geliyordu.
12betul Aysenur_2022 taze sıkılmış havuç suyu .. suyu olmasa da kendisini sık sık ye en etkili o geldi bana canım
Merikom Bende çok çektim mide yanmasından artık dayanamaz hale gelince dr söyledim pulcet yazdı Allah dr dan razı olsun ogün bugündür hiç midem yanmıyor dr danışıp kullanabilirsiniz hamileliğinizi zehir etmeyin boş yere ☺️