Erimveannesi fasulye_35 alltan muane oldum aynı doktorda. Kese gorundu ama çok kucuk bir kese tekrar beta verdım pek yükselme yoktu yanı 6 gün arayla 8144 ten 9945 yulselmıstı
fasulye_35 Erimveannesi canım belirli bir noktadan sonra beta hızlı yükselmiyor diye biliyorum kese göründüyse vardır bence doktorunuzu değiştirin boşuna endişelendirdiğini düşünüyorum bugün giderseniz haber verin
Erimveannesi Esrakcshn ondan bahsetmedı 3mm bir kese var dedı yarın yine gıdecem bakalım hıc umudumda yok ama
Unzle46 Erimveannesi benimde 7 haftaya kadar ne kese ne bebek göründü doktor alttan muayene ile gördü kalp atışını öle duydu doktor değiştir bi
Erimveannesi Unzle46 bugünde gıdecem olmassa ozelede gıdecem ama kese gordu de kucuk dedı ve bıraz duzensızdı
fasulye_35 Erimveannesi keseyi gördü demiştiniz betayı hiç takip etmedik biz ben sadece bir defa verdim o kadar sizbaşka bir doktora da görünün öyle kürtaj olun isterseniz tek doktorla kalmayın önemli birşey sonuçta
Erimveannesi fasulye_35 evet keseyı gordukönce alttan sonra ustten gördü ve dun kan verdım beta dusuyodu
miraclenaz Ss2016 merhaba ben gebeliğimin ilk haftasındayım kasıklarımda karnımda ağrı yok ama makatta ağrı var dış gebelik ihtimali var mı?
Ss2016 miraclenaz olabilir ama net ondan dolayıdır diyemem benimde öyleydi karnımdan makat bölgesine yayılan bir ağrı vardı devamlı büyük tuvalete çıkma ihtiyacı duyuyordum