Baby_B Kizlar İstanbul/Kartal da ki Umut Avicenna Hastanesine giden var mi? Orada dogmustum,orada devam etmeyi dusunuyorum🙏 Op.dr.Baran Ünal a giden varsa veya bu hastaneye tavsiye eder misiniz🙏🙏
BusZeyRas Baby_B ben de o hastanedeki Birsen hanıma gitmek istiyorum ama şuan kendisi izindeymiş ve ekimde dönecek. Ben ekimde neredeyse 25 haftalık oluyorum💁🏻♀️ 32 ye kadar şuan devletteki doktoruma gidip 32 den sınra ona gitmek istiyorum. Baran hocayı da buradan çok duydum çok övülüyor çok şeker bir kadınmış, bir de fatih bey var o da çok iyiymiş🥰
neslsah-1 Baby_B fatih beye bn değil ama bir çok yakınım gitti hepside memnunlar tavsiye ederim. Bn veraya gidiyorm orda didem hanım var oda çok iyi
minnakimveben BusZeyRas Birsen hanımı bende duymuştum bayadır orda çalışıyor ama ben hastaneden emin olamıyorum iyi midir Vera hastanesine gidiyorum ve Lütfi kırdar da da takipliyim
Nissyoo ssevilmommy ben de fatih beye gidiyorum bu hafta ikili haftam direkt gittigimizde yapıyor mı ayrı günmü veriyor acaba bilginiz varmı
Oznursis ssevilmommy fatih bey nasıl bi doktor önerir misiniz muayene ve dogum ücretlerini biliyor musunuz
Yenianne2558 Merhaba yeni gördüm yazmak istedim bende 37+5 haftamdayım Baran hanıma gidiyorum en başından beri gayet memnunum ☺️
babysmomy Yenianne2558 baran hanım hakkında biraz bilgi verebilir misiniz lütfen numarasını veriyor mu ilgili bir doktor mu bende kartalda oturuyorum 25. Haftadayım ama hala içime sinmedi doktorum değiştirmeyi düşünüyorum baran hanım ilgili biriyse kendisine gitmeyi düşünüyorum
Yenianne2558 babysmomy bir numara veriyor soru sormak için vs ama whatsap yok yani sürekli mesajlas falan öyle bısey yok ama ben ihtiyacım oldugunda yazdım geri dönüş aldım kısa sürede gittiğimde de güler yüzlü korkutmuyor yeterli bilgi veriyor gereksiz bilgide vermiyor asistanlarda öyle herkes ilgili güler yüzlü bence herkesin doktordan ilgisi farklıdır tabiki benim için yeterli ☺️ kartalın neresinde oturuyorsun canım
ssevilmommy Nissyoo ikili taramayı orada yaptırmadım oyüzden bilmiyorum ama detaylıyı orda yaptırdım aynı gün yaptırıyor
babysmomy Yenianne2558 ben doktordan yana çok pimpirikli biriyim maalesef. Annem sezaryende yapılan bir hata yüzünden ölümden döndü o yüzden doktorun ilgisi alakası bilgisi çok önemli benim için. O yüzden haklısınız herkesin beklentisi farklı 😊 ben çavuşoğlundayım siz nerdesiniz 😊
BusZeyRas minnakimveben ilk kızımı da ataşehir avicennada doğum yaptım memnun kalmıştım sezeryan sonrası bakımdan vs ama bunda ne olur cidden bilmiyorum, bir aklım da pendik medipole başla diyor💁🏻♀️
glycnkrt @BusZeyRas minnakimveben birsen hanımdan gerçekten memnun musunuz ya? onun gibi alakasız ilgisiz doktor görmedim ben. teyzem grip olduğunda sağlık ocağı kadın doğum doktoruna söyle o yazsın demiş oda iç hastalıklarına git demiş benim doktorum hemen yazıyor mesela . bunları geçtim doğumdan sonra teyzemi ziyaret etmeye tenezzül bile etmedi ayrıca doğumu yapmamak için başka doktoru önermiş saat geç olduğu için. teyzem eşinden dolayı kadın doktor diyr siz olmak zorundasınız demiş hanımefendi teşrif bile etmedi.
Yenianne2558 babysmomy evet doğrudur geçmiş olsun benimde annem baya zorlu bir hamilelik geçirmişti benimde korkularım vardı ama çok şükür ben rahat güzel bir hamilelik geçiriyorum sizde umarım gönlünüzce bir doktor hastane bulabilirsiniz 🤲🏻🌸 ben cevizlideyim ☺️
Baby_B Yenianne2558 Tesekkurler bilgiler icin.Numara vermesi benim icinde yeterli.İnsallah memnun kalip orayla devam ederim.Maltepedeyim bende💐
BusZeyRas glycnkrt ay cidden mi ya bu dediğiniz ne zaman oldu şimdi çok üzüldüm. Benim ailem onda doğurdu çok memnun kaldılar bir de sezeryanda eli çok iyiymiş yılların tecrübesi dediler ama ben de elekttik alamazsam hemen o hastanedeki fatih beye veya medipol pendiğe giderim artık
glycnkrt BusZeyRas 20 Haziran 2023 yılında oldu. neymiş kızının mezuniyet kutlaması mı ne varmış gelemezmiş zorla geldi hemen geri gitmiş. benim kendi doktorum günde 3 kere hastaneden taburcu olana kadar geldi. memnun ayrılmadı maalesef. fatih beyi çok beğeniyorlar.
BusZeyRas glycnkrt yaşı var vaya birsen hanımın haziranda bayram tatiline çıktı düşünün daha ekimde gelecek, hastanede yıllardır çalıştığından sanırım her dediği oluyor😂😂 mesela kışın cumartesileri falan da çalışmıyor. Bunlar benim için tabii hep eksi ama işte bir bakacam bakalım olmadı direk fatih bey çok övdüler