Fatmanur12345 Cnssnr bir buçuk yıldır gebe kalkamıyordum reglimin ikinci günü başladım 6 gün icebildim ve temmuzun 27 si hamile olduğumu öğrendim
Cnssnr Yaprak- ben de sadece adet süresince içmeyi düşünüyorum. Kanamam az geliyor çünkü. İçim iyice temizlenir diye düşündüm. Yanlış mı düşünmüşüm acaba
Nurbl Geçen ay adetin 2. Günü içtim 4 gün boyunca o ay 1 hafta erken adet oldum hemen yumurtlamışım demekki çok şaşırmıştım
CansuP- Fatmanur12345 benim aşılama yapıldı ve ilaçlardan inanılmaz kilo aldım soğan kürünü zayıflamak için yapacaktım ama hamileliğe de iyi geliyorsa bende bu ay deneyeyim fakat yumurtlama döneminde bırakmak mı gerekiyor bir bilginiz var mı ?
Cnssnr Fatmanur12345 merhaba. Ben adetliyken soğan suyu içtim ama toplamda 4 bardak falan icmisimdir tüm adetim boyunca. Bugün adetimin 9.günü. normalde 5 6 gün sürer. Bitmedi hâlâ. Kahverengi afedersiniz sümüksü gibi akıntılar geliyor. Normal mi?
Fatmanur12345 Cnssnr inanın bilmiyorum bende hiç öyle olmadı bitmesi gereken zamanda bitti çokta içmemişsiniz niye öyle oldu ki ben 8 bardak içtim regliyken