-nazli00 Makarna salatası Kıbrıs tatlısı Mantar kurabiye Tuzlu kurabiye Şuan karar verdiklerim bunlar kızlar ekle dediğiniz şeyler varsa 1 2 bişey daha eklerim
Birmi -nazli00 benmde misfrm var yarin aksam menum soyle:Trilice Yaprak sarma Sigara boregi Gilik kofte Gelin cantasi Kurabiye Bisvkli pasta Soslu manti
Annemucize -nazli00 son haftalardaysanız misafir çok zor oluyor bugün için geliyor banada pişman oldum 🙊🙈 sizede kolay gelsin 🌸menü Makarna salatası Kısır Hira tatlısı Cheese kek Patatesli börek Poğaça Meyveli kek Sarma
Leylaaa_46 -nazli00 yufkadan börek Patates salatası Kurabiye Saray sarması . Havalar sıcak çok ağır şeyler yenmez hem sizide yormaz . Varsa yanına çerez çekirdek . Birde meyve koyarsiniz
-nazli00 Leylaaa_46 teşekkür ederim canım Bende Makarna salatası Mantar kurabiye Tuzlu kurabiye Poğaça Kıbrıs tatlısı dedim ama ağır mı olur
Leylaaa_46 -nazli00 Kıbrıs tatlısı yerine hafif bi şey ekleyebilirsin . Senin için dağa kolay olur bence İçinden ne geçiyorsa onu yap 😂 hamile olunca yorulmak zorluyor
-nazli00 Leylaaa_46 kız hamile değilim bacım ben doğum yapalı 2 sene oldu ama genede burdan gidemiyorum 😂😂