Mervealya1992 Brnaa123 bana izin verseler bartualp cok gusel😂 ama erkek olursa alptuğ olcak buyuk ıhtımal
97-Mucize Kulak aşınalığı olmuş herhalde başlığı okurken direk bartu eren dedim içimden. Birilerinden duydum demekki tanıdığımda yok bu isimde ama
Brnaa123 İki isim istemiyorum aslında ama Buda kulağa hoş geliyor kafam karıştı iyice neyse daha 2 buçuk ay var 😅😅
97-Mucize Brnaa123 hayırlısı olsun inşallah ❤️ benim içinde dua edermisiniz hayırlı isim nasip olsun evladıma daha cinsiyeti belli değil ama ismi hayırlı olsun.
97-Mucize Brnaa123 eşim daha bebek haberine sevinemeden tıktı kursağıma. Yakın zamanda kardeşi vefat etmişti direk dedi erkek olursa onun ismi olsun diye. Yatıp kalkıp dua ediyorum kızım olsun erkek olursa da daha başka hayırlı bir isim ver Allahım diye 😓
Brnaa123 97-Mucize Tabi ki ederim inşallah hayırlısı olur ölen birinin adını yada bi aile büyüğünün adını vermek doğru değil bence adına çeker derler hem allah korusun kaderi benzeyebilir umarım eşinizin fikri değişir
97-Mucize Brnaa123 gerçekten de öyle Allah korusun inşallah başka güzel bir isim olur olaysız kapanır konu 😓