Rabiamina minnakpandam2025 4 aylık şu an hafiften belli. Bol giyince anlaşılmıyor ama rüzgar eserse yandan minik bir göbek çıkıyor. Zayıf olduğum için göbek de zannetmiyorlar anlayan anlıyor 😄
artikbiranneyim minnakpandam2025 4 aylıkken artık saklayamıyordum😅 iç karnın genişliği ve karındaki yağ oranıyla alakalı bi durum bence
minnakpandam2025 artikbiranneyim benim de 11 haftalık oldu karnım çıktı yani görenler hamile olduğumu anlıyor 😂 Şuan çok tatlı hoşuma gidiyor böyle bebeğime sarılarak yürüyormuşum gibi sürekli 😂
Cansu-2600 minnakpandam2025 Ayyy çok özür dilerim 4 aylık yazicaktim 😏 sürekli haftalık konuşmaya alıştım ya karıştırdım 😁😁😁
Sumeyyeky minnakpandam2025 karnın erken çıkması bana pek iyi gelmemişti 🤣 ilkten tatlı gibi gelse de ilerleyen haftalarda önünğ alamadım kocamaaan olmuştu ve çatlaklar malum 🥹🥹
Bendiyebiri_ minnakpandam2025 ilk hamileliğimde hiç yoktu karnım ikinciye gebeyim şuan 31 haftalık olduk sanki tam belli etmesede hafif bişey çıktı oda hiç denilecek kadar yok
artikbiranneyim minnakpandam2025 3. Trimesterden bildiriyorum hiç o kadar tatlı gelmiyor artık penguen 🐧 gibi yürümek cok komik😂😂
artikbiranneyim minnakpandam2025 sağlıkla kucağımıza alalım insallahhh minnoslarımızı bunlar hep hatıra 🥰🌸🤲🏻