Brc- öncesinde değil de cogunlukla sonrası için öneriler oluyor sezaryende bende aklıma gelenleri söyleyeyim.
✨Gaz olayı çok önemli benim gibi gaz ve büyük tuvalet konusunda sıkıntılı biriyseniz gaz çıkartmanız zor olabilir. Yanınıza kayısı hoşafı falan alın ve ameliyattan sonra bol bol yürüyün gaz için ben merdiven inip çıkmıştım doktorum öyle önermişti.
✨Spinal olacaksanız eğer baş boyun ağrısı mide bulantısı falan hissetmemek için ameliyat esnasında kafanızı çok oynatmayin ben denemiştim gerçekten fayda etmişti.
✨Spinal iğnesi yapılırken kendinizi kasmayın rahat bırakın gerçekten can acıtan bir iğne değil birazdan yaşayacağınız güzel anlara odaklayin kendinizi.
✨Onun dışında baş ağrısı falan için kafein öneriliyor bana hastanede bol şekerli Nescafe önerdiler onu içtim ne başım agridi ne midem bulandı. Bir de bitter çikolata iyi geliyormuş ama gaz çıkartılmadigi sürece yasak yemesi 🥲
✨Bir ameliyat geçiriyorsunuz büyük bir ameliyat ağrılarınız acilariniz olacak olmayacak değil ama hepsi geçecek bunu düşünün ve bebeğinize odaklanın.
✨Bol bol yürüyün dikisleriniz için çok iyi oluyor.
Benim ameliyat sonrası toparlamam çok iyi ve çabuk olmuştu gaz olayı dışında bir sıkıntım olmamıştı onu da ertesi gün çıkmıştı zaten. Umarım sizin de benim gibi güzel geçer 🧡 Aklıma başka birşey gelmedi sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz🧡 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻