sumeyye466 36 haftaya yemi girdim ve mide yanmasından uyuyamıyorum bile sizce normalmi yada nasıl geçer
Hulo2105 sumeyye466 ay gece yaşadım uykumdan uyandım resmenn 37+3 üm. İlacım var adı Pulcet 15-20 dk ya geçirdi yoksa uyuyamazdım
Sevval0704 sumeyye466 canım yeşil elma dener misin benim mide yanmamı çok güzel geçiriyor 38+3 üm bayadır mide yanması çekiyorum özellikle gece. Elma yediğim an kesiliyor ama yeşil ekşi elmadan
Mucize-1 sumeyye466 canım migde yanmasına bnmde 13 14 haftada yaniodurdu sade soda içiyordum hala ufaktan yanio 18 deyiz ara ara iciom
Ebruktk sumeyye466 Gavıscon şurup, süt, soda bunlar iyi geliyor ama nedense hep anlık bi saat sonra geri başlıyor benim yanmam :)) dik oturmaya yatmaya çalışın bunları denerken o şekil yukarı mide suyunun yukarı çıkması daha az oluyor
Ftmnr765 13 haftadayım Bir haftadır ciddi anlamda benim de mide yanmam var hafiflemesi için en azından benim de tavsiye ihtiyacım var.
Filiz2734 Kızlar bende 36+3 um yaklaşık 2 haftadır bende mide yanması yaşıyorum. Soğuk süt rahatlatiyor
Gulcan1310 Kızlar benimde 2 gün önce şiddetli mide bulantısı ve kusma şikayetim oldu birazda ateşim çıktı sonraki 2 günde mide ağrısından duramıyorum şuan bile mide ağrıma uyandım o kadar şiddetli 32+6 dayım ne yapmam lazım
Ebruktk Gulcan1310 Kanınızda enfeksiyon olabilir bence bi doktora gözükün derim isal mide ağrısı vs parazitlerden oluyor
Gulcan1310 Ebruktk ateş ve kusma tekrarlamayınca çok üstüne düşmemiştim aslında ishal şikayetim de yok çok şükür ama mide ağrısından ölecem sanki karnıma da yansıyor ister istemez kasıklarıma doğru vurmaya başladı ağrı sanırım bi acile gitmem gerek
SareYildirim Ben bugün 31. haftaya girdim. Benim de midemde yanma oluyor zaman zaman. Çevremde Karanfil çiğneyip yutmayı tavsiye edenler oldu. Bir de ılık süt rahatlatıyor
bsrakkaya0 sumeyye466 14. Haftadayım hamur işi tuzlu kurabiye yediğim zaman benimde aynı şekilde mide yanması oldu yedıklerımıze dikkat edelim bol süt sütten tiksinen hamişler kefir içsin rahatlatıyor