Momellaa hilal_wq4 sağlıkla gelsin bebeğin bende şimdi 2.ye hamileyim dua et sağlıklı ilerlesin kuzum
Mjgn_38 Teacherblue aldım bebeğimi kucağıma şükürler olsun Rabbim hamile olan annelere doğum kolaylığı versin evlat isteyen herkese de hayırlı evlat nasip etsin 🥰
Mjgn_38 Nur_hayder çok teşekkür ederim ben küçük dal şeklinde koparıp üzerine bir fincan sıcak suyu ekleyip sonra da bekleyip içtim rabbim hepimizin doğumunu su gibi eylesin
Mjgn_38 5sezeryanim 6 dk ya kadar dayandım devlete gittim bu sancı doğum sancısı değil acilman da yok iki gün sonra polikliniğe gel deyip postaladilar ve hemen özel hastaneye gelip 4 saat sonra doğum yaptım
Mjgn_38 5sezeryanim sabah 6.09 da ilk sancım başladı işte sonrasinda devam etti devlet geri özel derken öğle 12:49 doğum yaptım 🥰 doğum kolaydı ama doğum öncesi sancılar zordu gözünüzü korkutmak istemiyorum 🤭
Mjgn_38 5sezeryanim çok teşekkür ederim evet kendi sancilarimla doğurdum rabbim herkesin doğumunu kolaylaştırsin 🥰
Eminebil Mjgn_38 Ayyy hayırlı olsun canım benim 😍🌸💞 Sancılarında nasıl dk tuttun darısı bize insallah dua bekliyorum 🥰🌸💞😍