Sonunda bana da nasip oldu ..
Doğdu Atlasımmmmm
Kızlar öncelikle pazar gecesi uyuyamadım adet sancısı gibi geçmeyen sancım vardi ve gaz sancısı gibi karnimdan gelen sabaha kadar uyumadım.anneme seslendim yok yok doğum sancısı öyle değil sabah zaten kontol var bir şey olmaz dedi . Neyse sabah oldu ben eşimi nve annemi kaldırıp hadi gidelim günümüzü alalım dedim ama giderken valizleri de koyun dedim o kadar emindim yani neyse koyduk arabaya geldk doktor ultrasonla baktı agrimin çok olduğunu sabaha kadar uyumadigimi soledm ve vajinal muayane yaptı 3cm açıklık olduğunu ve bebeğin elini tuttuğunu soledi hemen yatisimi yaptı çubuk kraker yemistm sabah 8 de o yüzden bekledik neyse ki 12.49 da bebeğimi.kucagima almak nasip oldu ameliyathane ye girer girmez beni titreme aldi korkudan birden bire .. neyse sakinlestirdiler oturdum oturur pozisyonda eğildim kafamı eğdim belden iğne vurulldum çok az acıdı normaldi yani … Yatırdılar zor olan kısmı bitti dediler sonra bekledim bende uyustum doktor geldi dokunyorlar evet ama acı hissetmiyorsun sadece dokunduklarini hissediyorsun sanki testere ile kesiyorlar ama canın yanmiyor , fakat bende gaz sancısı gibi acı çekme olayı oldu neden blmiyorum nefessiz kaldım saniriim.cok panik yaptım çünkü doktora göre 37 w çıkıyordu korktum galiba bir doz da ciğer geliştirici yapti tedbir amaçlı bu arada … Hava verdiler bana, sonra ondanda nefes alamadım panik atak .tuttu neyse ki öyle yada böyle bebeğimin ağlaması ile kucağıma koyulması on dakka icinde bitti .. sonrasına gelelim çok agrim oldu uyusuklugum çok geç gitti gerçekten sezeryan doğum çok zormuş .. ama dayanılmaz mi hayır hemcinslerim dayanabiliriz mrak etmeyin 20.00 da yürümeye başladım bol.su ve yürüyüş yapmak iyi geldi ağrı oliyor tabiki ama yuruyebiliyorsn .. bol kahve içtim baş ağrım şuan 14 saat oldu dogumdan çıkalı yok .. olurmu Bilmiyorm .. agri kesicim yapıldı ama ağrım.haraket ettikçe oluyor tabi ilk gün .. ve gelelim o kiyafet ve bez konusuna kızlar 14 saatte 10 tane bez bitti bana bide alma yeter diyorlardı her çocuk bir deyil perişan olmayın bol bol alın ve kıyafet yenidoğan 10 lu yenidoğan 5 li 3 tane de alt üst Takim.cok çok dediler yetmedi olan bize oldu eve gidilmesi gerekti çok çok alın benim ki çok kustu çok kaka yaptı riske atmayın .. biraz uzun oldi ama herşeyi yazmak istedim … Herkese hayirli doğumlar 💙🌼