basakc36 Selam kızlar biz 28+4 olduk. Artık yürürken birde nefes alırken zorlanmaya başladım bu durum normal mi.Çokta bi kilo almadım yani
basakc36 Svllkccc Bende öyleyim ya.Aşırı bi kilo alımım olmadı ama iki üç adım atayım nefes nefeseyim sanki koşmuşum gibi.Sanırım bebek büyüdükçe organların yeti daralıyor ondan.Karın ve bel ağrılarımda oluyor
Svllkccc basakc36 bende çok kilo almadım göbeğimde aşırı yok mesela o kadar büyük değil ama vücut demekki değişiyor bir kaç gündür adet ağrısı gibi ağrılar oluyor perşembe kontrolüm var onu da bir sorucam
basakc36 Svllkccc Benimde aynı gerçekten.Bel ağrım karın ağrım var regl olacakmışım gibi 🙄 Birde bazen bebek toplanıyor karnımda o da ağrı yapıyor sizdede oluyor mu bu
Svllkccc basakc36 toplandığında taş gibi oluyor kasılma gibi ama bi kaç gündür adet ağrısı var birde bebek birgün çok hareketliyse diğer gün çok az sizin hareketleri nasıl?
basakc36 Svllkccc evet bazen hareketlerini tekmelerini çok net hissediyorum bazen uzanıp elimle kontrol ediyorum hareket etmesini bekliyorum.Sanırım günden güne değişiyor
basakc36 Svllkccc Zamanında gelsinler inşallah. doğuracakmışım hissine kapılıyorum bazen doğum korkusu başladı sanırım
Svllkccc basakc36 inşalaaah ağrı falan olunca insan korkuyor sizinde ilk gebeliğiniz sanırım cinsiyeti ne olucak 🫠