Cansu-2600 0115012001 Oğlumun ismini ben istedim ortak kararla yine benim istediğim oldu Ömer 💕 Sağlıkla gelmesini bekliyoruz
Ebrucar 0115012001 ben yıllar önce sevdiğim isimleri liste yapmıştım sonra eşimle onlar arasında karar verdik daha sevgiliyken. 7 yıldır belli kız olursa Umay erkek olursa Kayra demiştik. Şimdi Umay geliyor Kayra da ne zaman gelmek isterse ❤️
Hulo2105 0115012001 ben eşime öneri sundum sonra Aslan nasıl dedim kulağa hoş geldi o da beğendi. Eşimin ismi Mert. dedim ismin kısa zaten seninde ismin olsun öyle istedim o çok istemedi kendi ismi olsun. Çünkü millet hep demiş işte ne kendi adını koydun bu ne ego diye halbuki ben istedim. Neyse Mert Aslan oldu 😂
daimagulumse- Oğlumun ismini babası Aybars koydu, kızımın da ismini ben koydum Ada. Ada’mızı bekliyoruz şuan🙏🏻
BanuKpln İlk bebeğimiz olucak eşimle anlaşmıştık kız olursa o koyacaktı , erkek olursa ben. Erkek bekliyoruz ben koydum ama eşimde çok beğendi :) Kayra 💙🧿
Bebekveben Daha sevgiliyken kızımız olursa Asya oğlumuz olursa Alpaslan koyalım demiştik. İlk kızımıza Asya koyduk şimdi bir kızımız daha olacak Mira koyacağız eşimle ikimiz karar verdik yani ikisine de
Fundaaaaa 0115012001 üçünü de ortak koyduk eşimle. Büyüklerin karışmasını asla tasvip etmiyoruz çok isim koymak istiyorlarsa bir tane daha yapabilirler 🤷♀️🥸
E_Duha 0115012001 inşallah ya çok zormuş isim konusu hem modern olsun hem ömür boyu taşırken rahatsız olmasın kendide beğensin o bu derken bi türlü karar veremedim burdada sürekli bakıyorum 😊
perihankrkya 0115012001 ben oğuz esimde babasinin ikinci ismini yani ali koydu oguz ali oldu ☺️simdi ikinciye gebeyim esime kalmadan ilk oglum dogar dogmaz erkek olursa ozan alp koyucam demiştim manifestlemisim galiba😂 ozan alp olacak ikinci isme karışan olmadı isim onceden belli diye😂
Bendiyebiri_ 0115012001 oğlumun adı Yusuf zahit esimel ortak kararımız şuan 31 haftaligiz kızımiz olucak onun isminde Zeynep hazal yine ortak karar 😊