Berivan_sr Kızlar birkaç saattir vajinama sürekli bıçak saplaniyo gibi bir ağrı sızı var birden giriyo hareket edemiyorum bebek galiba çok aşağıda niye böyle oluyor normal mi bu durum?
Eddakayaa Berivan_sr ayni şey bugün bendede oldu canım 34 haftalığim bende post açtım ama hala neden olduğu kanısına varamadım mide bulantinda oluyor mu vajinamda sanki kesik var ve biri onu ittiriyor gibi bi ağrı oluyor böle defalarcaa iğne içine batiyomus gibi seninde öyle mi
e_blue_sky_a Berivan_sr Bi kaç günde bir ise normal. Yürüdükçe yoruldukca olur. Ama 1gun içinde sürekli sistematik Bi şekilde oluyorsa doktorunuza durmadan oluyor dersiniz. Bazen erken doğum riskinde progestan vs veriyorlar
Mrvtrk 31 haftalığım aynı durum bende de 3 4 haftadır var Ayağa kalktığımda adım atamıyorum. 5 10 dk yürüyünce geçiyor. Doktoruma sordum normal bebeğin kesesi sinire baskı uyguluyodur korkmayın dedi. İsterseniz sizde doktorunuzu arayıp bir danışın
Berivan_sr Mrvtrk ben daha pazar günü gittim acile başka şikayet nedeniyle Altan bakıldı idrara bakıldı yarım saat nst bakıldı yarım saat herşey normaldi yeni bu akşam böyle bir durum yaşadım sırt üstü uzaninca geçiyo biraz ama ayağı kalkınca sağ sol dönünce yine oluyo çok değişik bir ağrı ya sanki bıçağı saplayip çıkarıyorlar
Mrvtrk Berivan_sr evet biliyorum çok kötü bir acı. Bazen uzanırken de sağa sola dönerkende çok acıyo. Hatta bir keresinde acıdan ağladığımı biliyorum. Bir iki kerede pilates egzersizi yaparken de oldu. Uzandığınızda Sağa sola dönerken göbek altınıza mutlaka destek koyun göbek boşluğa düşünce daha çok oluyor bende onu farkettim. Doktorum normal dedi hatta bugün yine gittiğimde sordum hocam hala devam ediyor diye. Rahim aralığına baktı ultrasondan gayet iyi dedi. Tamamen sinir baskısıymış. Korkmayın bence
Berivan_sr Eddakayaa mide bulantım yok ama dediğiniz gibi oluyo sanki defalarca bişey batıyo bebeği de aşağıda hissediyorum
Berivan_sr Mrvtrk teşekkür ederim yorumunuz içimi rahatlattı bende acıdan ağladım bu akşam 🥺 stres yapmamaya çalışıyorum bebek daha çok ağrı yapar belki diye sağ salim kucağımıza alalım inşallah bu ayda bir kazasız belasız bitse diyorum
Mrvtrk Berivan_sr rica ederim ne demek. Birbirimizi en iyi biz hamişler anlarız🥹🙏🏻 bende ilk yasadığımda çok korkmuştum şimdi hergün oluyo alıştım artık 🥲😅 sağlıkla kavuşalım bebişlerimize🩷🙏🏻
Mrvtrk Berivan_sr evet olabilir. O bölgede 3 4 tane sinir varmış . Bunu doktorumda pilates hocamda söyledi. Bebek pozisyonunu değiştirdikçe o sinirlerden birine baskı yapıyormuş. Buda malesef acıya sebep oluyo🥲
Berivan_sr Mrvtrk inşallah 😊🌸 sık idrara çıkma ihtiyacınız da oluyor mu kusura bakmayın çok soru sordum 😅