Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Dualarınıza talibim 🤲🏻🤲🏻
dogamoms
Kelebek123
inşallah herşey yolunda gider rabbim bu yolda kimseyi zora koymasın 🤲🏻
SARAMAZE19
Sezeryanli olarak cnm hemen gününde böyle süt gelmio ama az da olsa gelio belden uyuşturma yaptırma bn 4 yıldır cekiorum inan ayakta durunca belim kırıldı diorum çocuğu mu uzun süre kucakta tutamiorum ve süt için kremalı bisküvi ve un kurabiyesi iyi die yedim inan yatağım hep sirilsiklamdi yine de siz bilirsiniz
dogamoms
SARAMAZE19
yatağın neden sırılsıklamdı sütten mi onu Anlayamdm canım? Doktorumun tavsiyeside belden uyuşturma genel anestezi bebeğe geçiyomş 🤷♀️😔
SARAMAZE19
dogamoms
evet cnm sut ten dolayı onları yedirdiler süt baya olmuştu yarim belden uyuşturma da bn çok kotuyum 2 inciyi nasıl yapicam supheli
dogamoms
SARAMAZE19
sağol canım bende süt olcaksa yerim yani 🤗 belden uyuşturma herkeste farklı ben doktoruma sordğmda genelde belde daha önce sıkıntı olanlarda ağrı oluyo dedi ama bakalım nasip ben sadece paniğim nasıl canlı canlı yaşıcam doğum anını bilemiyorm
SARAMAZE19
dogamoms
evet geçişte korku oluo ama eğer özelde seni çok rahatlatiorlar konusuyorlar oyaliyorlar aklıma bile gelmio bnde 5 dakka oldu g i biseydi yani bi baktım kizim bas ucumda
dogamoms
SARAMAZE19
inşallah benimde öyle kolay ve güzel geçer 🤲🏻❤️
« Önceki Sayfa