Dilarakdemir1 Arkadaşlar bugun adetimin gecikmesinin 3. Günü bugune kadar 3 tane test yaptm hepsinde belli belirsiz 15 dk sonrasında çıkan çizgi çıktı belirtilerimin hepsi var bel kasık ağrısı baş dönmesi akıntı göğüa hassasiyeti vs. Ama bu çizgiler bana pozitif gibide gelmiyor pozitif olsaydı renk belli olurdu gittikçe fotoğrafların rengiyle oy ayınca biraz belli oluyo yaşayan varmı ? Pembe olan bugun yaptığım test
Bns1- Dilarakdemir1 Gebelik testi mi yoksa erken gebelik testi mi aldığınız testler normal testte pozitif vermez çünkü
Dilarakdemir1 isimsiz19 ama çok soluk pembe gibi değil hepsi gölge gibi çıktı bende bilemedim eğer olsaydı sonraki yaptıklarımda koyulaşmazlarmıydı
shrnur Yaprak- bence var canım yarın ilk işin kan vermek olsun bence kafanda da netleşir böyle düşünmek insanı çok yıpratıyor
Dilarakdemir1 Yaprak- hayır aynı gün değil biri adete 9 gün kala biri adete 1 gün kala birinide bugun yaptım. Zaten kafamı karıştıran olsaydı eğer koyulaşmazmıydı sonraki yaptıklarım. Bu gölge çizgiyede anlam veremedim kuruma çizgisimi acaba
Dilarakdemir1 shrnur evet gerçekten var desen değil yok desen değil ama kuruma çizgisi olma ihtimali var o yüzdende emin değilim gecikme 5 gün olunca tekrar yaparım eğer adet olmazsam
Melissilemo Canım selam, elinde ovülasyon testi varsa onunla da anlayabilirsin test çizgisi taha koyu çıkıypr ya da anında cizgi çıkıyor
Dilarakdemir1 Melissilemo malesef ya ovulasyon hiç takip etmedimki eğer adet olmazsam yine gecikme uzayınca yaparım test ondada böyle çıkarsa kan veririm artık
Dilarakdemir1 Bns1- bir tanesi hariç hepsi erken gebelik testi bitanesi sadece normal kaset test oda belli belirsiz zaten gölge şeklinde pembe değil hepsi aynı bitanesi pembe yada koyulaşarak devam etmedi
Dilarakdemir1 myavocado yoksa diye vermek istemiyorum açıkcası ya belki dedim benim gibi olan vardır diye paylaşmak istedim kafam karıştı çünkü olsaydı eğer sonraki günlerde yaptıkça koyulaşmazmıydı çizgiler
Bns1- Dilarakdemir1 Ayy anladım bişey diyebilmek güç geç döllenme vs de olabilir gönlünüzden geçen neyse o olsun❤️
Dilarakdemir1 Bns1- gönlümden geçen hayırlı vakit de sağlıklı hayırlı bi evlat acelesi yok geç olsun güç olmasın tabikiii🙏🏻 ama bu gölgelerle başım beladaa 😅
Dilarakdemir1 Bns1- ve hiç böyle bişey yaşamamıştım kızımda da geç döllenmeydi ve adet gecikmesinin 2. Günü normal kaset testte silik çizgi vardı sonrasında bir düşük var ondada adetin 5. Günü koyu iki çizgi vardı bu gölgeler neyin nesi ya😂
Bns1- Dilarakdemir1 Ay harbiden insan heyecanlanıyor bi de psikolojik olarak kendimi öyle hissetmek istediğim için önceki aylarda ay hamilelik ağrısı mı bu acaba diye hep şartlandırıyordum🤣 ah neler çekiyoruz ya🥲🤣
Dilarakdemir1 Bns1- ya normalde hiç böyle olmazdım varsa var yoksa yok yani hatta böyle gölge görenler kan verenler olurdu allah Allah niye öyle yapıyolar beklesinler varsa vardır diyodum demekki öyle değilmiş negatif görsem bu kadar kafaya takmazdım ya gölge çizgiler neyin nesi anlamıyorum insanın kafasını karıştırıyo yoksa yok de işte 😂