queenserap Doktor tavsiyesi ile Laktofe Stick kullanmaya başladım fiyatı gerçekten aşırı yüksek bir ilaç olarak geldi bize daha önce kullanan var mı faydasını gören oldu mu?
fairytale_ queenserap ben ferrum diye demir ilaci kullaniyorum cok uygun fiyatli tam fiyatu hatirlamiyorum ama 150 tlyi gecmiyor
Hiratuba queenserap benim de çok düşüktü ferrum vermişti onun faydası olmayınca gynoferon verdi sabah akşam kullanıyorum. Dediğiniz ilacı hiç kullanmadım
nur-can621 queenserap demir eksikliği için ilaç kullandım işe yaramadı demirim sınırdaydı doktorum serum yazdı içine ilaç konulup veriliyordu fiyatı baya yüksekti ama işe yaradı
fairytale_ queenserap yok canim yok mide bulantsii yapmadi hic baya ise yaradi zaten bonibon gibi bi ilac tadi kotu bile degil
Booksandcats Feramat kullanıyorum gebeliğimin başından beri bir sürü demir ilacı kullandım ya ishal ya da mide bulantısı yaptılar sadece feramatta yaşamadım bi doktorunuza sorun isterseniz 😊
Glchan_34 @queenserap 3 tane demir ilacı değiştirdim ferrum pek faydasını görmedim dahiliye doktoru sizin için çok işe yaramaz dedi ferplex şurup kullandım oda çok yan etki yaptı üç gün ishal yaşadım şu an fertamir toz kullanıyorum ekstra olarak damardan demir takviyesi aldım iki serum şu an kaç bilmiyorum değerlerimi
Lara_07 Birde ilacı atmadan 1 saat önce ve attıktan sonra 1 saat bir şey yememek gerekiyormuş bana gece yatarken atabilirsin demişti eczacı o da kabız yaptı sağlık ocağında kanda baktım normale dönünce ara verdim
aysemmi Goodday ferro c veya nbt endofer kullanabilirsiniz bunlar yeni nesil demir ilaçları kabızlık vs gibi etkiler yapmıyor ben goodday ferro c kullanıyorum demir seviyelerim sayesinde hep iyi kaldı
aysemmi Ha bir de bu dediğim ilaçları illa aç karna almanıza gerek yok yemekten yarım saat sonra falan içebilirsiniz yemeklerden etkilenen formda değiller
fairytale_ Leylaaa_46 sigortam olmadigi icin ozel aliyorum ilaclari canim sigortali fiyatlari bilmiyorum