Ftrhn Kızlar sol kasığımda ovulasyon gününden sonra bi ağrı başladı ve ara ara devam ediyor bi baskı var sankii. Bugün adete 5 gün kala kaset test yaptım negatif. Olsa çıkar mıydı yoksa çok mı Erken
Serrabade Tabiki erken. Erken gebelik testleri 6 gün öncesini gösterir ama kaset test için geçmesi gerekiyor
nuurmiss kaset test ben 3-4 haftalık hamileyken bile negatif çıkarıyordu bacım güvenme o kaset teste prodoctor en iyisi
Ftrhn nuurmiss prodoctor sipariş ettim ama PTT ile gelecekmiş adet günüm çoktan geçmiş olacak o gelene kadar 🫣🥹 ben de biraz grip gibi oldum ilaç alsam mı diye o yüzden test yapıyorum hamileysem diye Ben diğer gebeliklerimi hep prodoctor ile öğrendim
Ftrhn nuurmiss ben hep 12 li olandan alıyorum ilk deneme de tutmuyor genelde. O yüzden sürekli tek almaktansa ekonomil oluyor 😀 bugün yaptım geldi kargo var mı yok mu anlamad7k gölge gibi çizgi görüyorum ama çok zorlayıcçnca adete 4 gün var
nuurmiss Ftrhn inşallah vardır siz ilaç kullanmayın eğer çok şüpheleniyorsanız eczaneden test alın birtanecik🥹