mucizemgelsin61 Kızlar fitil aldımda alttan yaklaşık 50 dk falan oldu şimdi baktımda girişinde beyazlık var böyle acaba kalıntısımıdır ? Bide ne zaman tuvalete gidebilirim fitil sonrası?
umrumdadegil mucizemgelsin61 evat canım o normal çıkar o kadar. Ben en az 1 saat bekliyordum ama çok sıkıştırdıysa idrar o da yoksa daha fazla beklediğim oluyordu çişim gelmeyince
selencinaar mucizemgelsin61 ben genelde o işi halledip takıyorum eğer taktıktan sonra geliyosa 1 saat sonra hallediyorum beyaz akıntınız gelecektir ilacın kalan kısmı yani endişelenmeyin orda kalması normal bendede oluyor bazen
Busrara mucizemgelsin61 hiç bişey olmaz zaten vücut ısısı onu çözüyor ve içindeki ilacı alıyor o beyazlık aslında kabuğu 🌸🤗
Sulearas mucizemgelsin61 bence onu yatarken al ben öyle yapuyordun sabah tuvalete çıkıyordum yine beyaz kalintilari geliyordu ama korkma normal a
mucizemgelsin61 umrumdadegil Anladım canım 1 saat olduda aman biraz daha sabredeyim yeterki fitil etki etsin🤣 sıkıştım ama napim
Adamasal2 umrumdadegil merhaba gece yatmadan koysak olur mu acaba yoksa gün içimi bende 5+3 üm doktorum verdi bugün ama gittim 2 kez lavaboya 😅
mucizemgelsin61 selencinaar Aman iyi bari sağol canım vermeden öncede girdim ama farketmedi yine sıkıştım🤣 su içmiştim öncesinde 1 bardak içsem yarıyo zaten wc den çıkamıyorum
umrumdadegil mucizemgelsin61 git git bişey olmaz çok tutmak da iyi değil 😂 bidahakine çok olmasa bile tuvalete git ondan sonra koy daha rahat olur senin için 😂
mucizemgelsin61 umrumdadegil Kız gittim öncesindede gittim 🤣 yine geldi fitilmi sıkıştırdı yoksa su içmiştim ondanmı anlamadım sıkıştım yani cinnet loading🤣
Suppermomyy mucizemgelsin61 ben ikinci gebeliğimde 4 ay boyunca bu fitili kullandım, biraz derine koyup ayaklarının altına yastık koy yarım saat öyle bekliceksin sonra ayağa kalktığında zaten dökülecek normaldir yani
umrumdadegil mucizemgelsin61 ay çok saçma ama o haftalarda benimde çok geliyordu sonralarda azaldı biraz sonra hopp son haftalarda o neydi öyle tuvalate yatak atacaktım artık o dereceydim sürekli uykudan uyanıyordum🤣 daha bu ne ki🤣
mucizemgelsin61 umrumdadegil Ayyyy çok sinir bozucu gerçekten🤣🤣gecede yatakdan doğrulup kalkmak bi ölüm zaten 🤣
mucizemgelsin61 umrumdadegil hahaaha🤣🤣 çok iyimiş sağa sola çarpa çarpa tuvaletin yolunu zor buluyoruz.. Ahh napalım valla Allah yardımcımız olsun zor süreçler sonu güzel olsun yeterki🌸