Rumeysa_f Merhaba kizlar bebegimin kalbinde ve bagrsaklarinda beyazlik gordu doktor bana endiselenicek bisey yok dedi bir kac hafta sonra geciyor dedi ama sizlerede boyle bisey dendimi merak ediyorum
Dila0123 Rumeysa_f Banada kalbinde olduğunu ikili testim temiz olduğu için endişe etmemem gerektiğini söyledi ama yine de kafama takıyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
murgan Rumeysa_f detaylıda banada kalpde demişlerdi parlaklık aynen korkulcak bişey yok dediler drumda öyle dedi çogu bebekde olabiliyor dedi bakalım dogumum gerçekleşcek umarım bişey olmaz ama olsaydı dr kontrollerimde derdi demekki yok bişey diye düşünüyorum
MuratZeynepDiner Rumeysa_f benmde bağırsaklarında parlaklık varmıs şimdilik test önermedi ayrıntılı ultrasonla tekrar bakack 5 şubatta geçmesse aminyosentez dedim down sendrmu riskni azda olsa artırabiliıomıs sizinde aklınza takılacksa test yaptırın ben yaptrcm düşünmeden edemyorm
Fgm Rumeysa_f bir takım testler yaptırabileceğimi söyledi dawn sendromlu olup olmadığını anlamak için ben yaptırma gereği duymadım böyle bir risk var dedi parlaklıktan dolayı
MuratZeynepDiner Rumeysa_f inşallah Allah büyük takmayn bencede doktorlarda cok önemsemyor zaten önemli görünce kendileri öneriyor