Busraa1905 Aylin52 27 +6 yım. 62 ile başladım ve şuan 75 kiloyum 😂 Sigara bıraktığım için ilk 3 ayda 70 kilo oldum direk. Son zamanlara doğru 5 kilo daha aldım. Doğumq 85 le giderim diye düşünüyorum 😂
Twinbabies 12 haftalık ikiz gebeyim. Mide bulantıları ve kusmalarım yüzünden bir ayda 2,5 kilo verdim (Hamile kaldığımdaki kilomu bilmediğim için son bir ayımı biliyorum muhtemelen daha fazla verdim )
Azizekhrmn Twinbabies ayy bende 19 haftalık ikiz gebeyim 16ya kadar o kadar çok kustum ki 72kiloyla hamile kaldım 4kilo verdim kusa kusa sonrada sadece 70e kadar çıkıyorum o da karnım tokken aç karnına 69um milim çıkmıyor anlamadım karnımda büyüdü aslında gerildi hatta baya iştahımda iyi düşünüyorum niye böyle oluyor diye
Fundaaaaa Aylin52 20. Haftaya gireceğiz 54’le hamile kaldım şuan 59’um inşallah çok almam bende ikinci bebeğim de 30’a yakın bir kilo aldım 85’le doğuma girdim 😂 ama her gece çiğ köfte dürüm yiyordum bu sefer yiyemiyorum alacağımı da sanmıyorum bakalım 😅
dmthyt Mlsaa99 tek ben değilmişm 15 haftalığız terazi hep aynı kilo fakat kocaman göbeğim oldu anlayamıyorum :)
Sclozdgru mucizeolsunn maşallah hayırlıca kucağımıza alırız inşallah aynı gidiyomuşuz 🥰çatlağınız oldu mu
mucizeolsunn Sclozdgru amin inşallah 🤲🏻 yok çok şükür şuan bi çatlak olması olursa diye çok korkuyorum badem yağı ve argan yağı karıştırdım günlük onu sürüyorum sizin sürdüğünüz bişeyler var mı
Busraapaydn01_ Aylin52 bende sizin ilk doğumunuzdaki gibi fazlasıyla kilo aldım 56 dan 82 oldum 25 kilo aldım😁
KumsalAdaMom24 Aylin52 +8 kilo aldım 37+2 deyiz son 1 ayda hiç kilo almadım ama çok şükür bebeğim alıyor 😄
ipeklerdenbiri 70 kilo ile hamile kaldim 16 kilo aldim dogumdan sonrada 14 kilo verdim. Kizim 5 aylik 6 kilo almisim. Guncel kilom 78 dogumdan sonra nasil aldim bilemiyorum
sibelgoksu Aylin52 34. Hafta 0 kilo 😂😂 hamileliğimi öğrendiğimde 90 kilo idim dedim 120 kilo olurum çok korktum. Ondan dikkat etmek durumunda kaldım valla benim kilo alma gibi bi lüksüm yoktu
Hasret3449 Aylin52 13 haftalık 7 kg verdim Ben hiç almıyorum veriyorum çünkü çok zor geçiyor benimkisi hiçbir şey yemiyor içmiyorum doğuma kadar