Teacherblue Aylin52 34+6 haftası toplamda 4800 aldım. Son haftalar cidden fazla alınıyor imiş. 30. Hafta da daha 2.5 mu ne kilo almıştım. Eski gönderilerime bakmak lazım
100924 Aylin52 64le hamile kaldım şuan 70 kiloyum 😂 20. Haftamdayım bende çok fazla alıcam diye korkmaya başladım artık her tartıldığımda şoka uğruyorum 😂
Akarmine Aylin52 25+2deyim 53 kg ile hamile kaldım şuan 72kg oldum 🥲 başlarda iştahım çok açıktı ama şuan duruldu çok şükür bu saatten sonra sadece bebiş kilo alır umarım
surprizbebe Aylin52 ilkinde 10 kg ile tamamlamıştım. Şimdi 25. Haftada 9 kg almış bulunmaktayım😩 stres yapıyorum ama yemeden de duramıyorum.
06Canan Aylin52 ilk gebeliğimde 22 kilo aldm 36+4 deyim +5 ile devam ediyorum ilkte çok bulantm vardı aslında o zaman daha az yiyodum ama kış bebeğiydi kızım su az içiyodum bu yaz olduğu içinmi anlamadm bunda dikkat etmiyorum aslında anlamadm ben kilo işini
Rumeysa0912 Aylaa123 31+2 ve 14 kilo aldım dogurana kadar kim bilir kaç olurum çok kilo aldım ben ya🥹
eylulus pessoaa doktor 15e kadar sorun olmaz dedi ama sekerim falan da olmayinca son 6 kilom diye dusununce emin olamiyorum jdjffj
Lanetkari eylulus 😂😂bosver dur allah korusun bnm şeker yüklemeye daha var oyuzden ye allah bismillah😍