Hila Kızlar oncelikle iyi akşamlar🤗23+0 gebelikdeyim salı gunu dogum gunum ve ilk gebeligim çocugumun cinsiyeti ogrenemedim daha cinsiyet farkndaligim yok öncesi hayirlısi sağ salim kucagıma almak istiyorum. Alısverişede bi yerden başlamak istiyorum orta renkler biseyler almak pek istemiyorum. Yarin doktoruma gitmeyi dusunuyorum. Sizce ogrenebilirmiyim bana dua edip beni bilgilendirmisiniz🙏Bu anı çok bekledim
Mir90 Hila ıyı akşamlar canım. Hafta olarak öğrenme zamanın gelmıs bence yarın bebekte kendını gosterırse ogrenebılırsın 🥰
Hulya57 Hila ögrenirsin canim 12 haftalık ken çoğu kişi ögreniyor zaten 13 olduk bizde artık ögrenmek istyrz😂😂
Hulya57 Hila he pardon dewlette söylemiyorlar bende ögrenmek icin özele gidicem hemde ikili test yaptrcam 2 arkadasım 12 haftada ögrendi cinsiyet i
Hila SevgibiR Ben devlete gidiyorum soylemiyolar yarin bi sanşımı denemek için gidecem inşAllah ögrenirim nolur dua edin🙏😍
Rab263636 Gitmeden önce 1 tane çikolata ye canim bebek hareketlenir cinsiyeti gormek daha kolay oluyo bende yeni öğrendim bebek sürekli hareket ediyodu yerinde durmuyo 💙🧿🧿🥰🥰🥰
Hila Rab263636 Çok teşekkur canim yerim tabikide Allah sizden razi olsun sayenizde çok şeyler ögrendim🙏🤩😘
Candaan Rab263636 bende çikolata yıyıp gıtmıştım bebek sırt ustu ayagı havadaydı😂😂rontgen kağıdında bile öyle cıkmış
Hila Hulya57 Canm ben bi gitmistimde 15 haftayken soylemeyemiz 20 sinden sonra gel dedi onu bekliyom iste
Hulya57 Hila o zaman insallah öğrenirsin bende dewlette gidiyorm cünkü doktora sordum cinsiyet i ne zaman öğreniriz die daha cok erken dedi ☺️
Candaan Ben 12.haftada doktoruma sordum az bi tahminle erkeğe benzetti ama bakalım degişirmi yarın gitmeyi düşünüyorum 15.haftamıza gırecez inşaAllah hayırlısı olsun hepimiz için
YadeOmer Hila bu haftada detaylıya da girmiş olman lazım canım orda kesin söylüyorlar her organ tek tek inceleniyor ya mecbur