Miiaa Kizlar bu gümüş kapak gerçekten işe yariyor mu aldim ama çok saçma bi şeymiş gibi geliyor :D bir de diyelim tuvaletini yaparken veya duştayken suyun geldi nasil anlaşılacak
Mucizemses Miiaa su geldiği anlaşılmıcak gibi bişey olmuyor içinde balon patlamış gibi bi anda ılık ılık birşey boşalıyor karnından aktığını illaki hissediyorsun bende sanki kova kova akmıştı şok oldum okadar su neredeymiş diye
Miiaa merimiri napiyim googleda çişini yaparken suyun geldigini nasil anlariz yazmiyodu artik mecbur kaldim 😂
merimiri Miiaa geçen banyo yapıyorum kendi kendime diyorum ki ya şu an su gelse nasıl anlicam hadi onu çözdük kontrolsüz geliyormuş sonuçta duş tepeden akıyor 😂😂 peki wc kısmında gelirse nasıl olacak mesela kafamda deli Sorular 🤣😂
Miiaa alinsmom_ takip sütyenini giyiyormuşsun o tutuyormuş, aldigimda yalandan bi denedim aşırı saçma geldi ama görcez bakalim :D
senaall Ben de nasıl durduğunu merak ediyorum cidden 36. Haftadayım alsam mı almasam mı karar veremedim 😃
Miiaa alinsmom_ ben de o bile olmadi içi boş kaldi o yuzden boşa almışım gibi geliyo da o kadar para verdim bi şekilde kullanmam lazim 😄